10-én szerdán 17:30-kor hazai pályán játszik felkészülési mérkőzést a Ceglédi KK SE. A vendég FTC elleni találkozót ingyenesen tekinthetik meg a kézilabda sportot kedvelők a Gál József Sportcsarnokban. Varga Péter pálya edzőt kérdeztük, mire számíthatunk a hazai edző meccsen:

– A héten folytatódik a kemény munka és két felkészülési mérkőzést is játszunk majd. Szerdán itthon fogadjuk a Ferencvárost, majd pénteken a Budakalász otthonába látogatunk. A szerdai meccsünk még mindig arról fog szólni, hogy kinek, hol lesz a helye a csapatban. Mindenképpen a nyitott védekezést erőltetjük. Nem egyszerű feladat, sokat kell gyakorolni, hogy mindenki ráérezzen. Az eredmény tekintetében nincsenek elvárásaink. Persze mindig nyerni szeretnénk, de védekezésben és támadásban fogunk néhány megbeszélt dolgot gyakorolni. 

Te is és Karcsi is többször nyilatkoztátok már, hogy keresitek a játékosok helyeit a csapatban. Ez csak az újakra vonatkozik, vagy lehet, hogy régi játékosok is más poszton fognak játszani?

– Teljesen változhat. Dabason is voltak olyanok, akik nem a helyükön védekeztek és támadtunk jobbkezes jobblövővel is. Védekezni fog az Iván is, mert őt az elején fent kell hagyni majd hosszú oldalon, mert annyira felgyorsult a játék, hogy nincs idő a cseréjére. 

-pézsé-

elso edzes ckkse

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .