A labdarúgó NB II hétvégi fordulójában a feljutásért küzdő Gyirmót FC Győrt fogadta a Ceglédi VSE. A Zsengellér Gyula Sporttelepen megrendezett mérkőzésen kikapott a Cegléd és már hat pontnyira áll a bennmaradó helytől. Nyolc forduló van még a bajnokságból, nehéz, de talán nem lehetetlen küldetés az NB II-es tagság kiharcolása. A Nemzeti Sport tudósítása:

CEGLÉDI VSE–GYIRMÓT FC GYŐR 0–4 (0–2)

Cegléd, Zsengellér Gyula Sporttelep, 450 néző. Vezette: Ducsai József (Szvetnyik Bence, Máyer Gábor)

CEGLÉD: Mursits – Wild (Csirmaz, 84.), Póti, (Fejes J., 64.), Preklet, Farkas A. – Pallagi, Sigér Á., Varjas (Földi B., a szünetben) – Rétyi T., Olasz D., Oldal. Megbízott edző: Schőn László

GYIRMÓT: Rusák – Krebsz (Varga P., 68.), Lipták Z., Szilvási P., Présinger – Lázár P., Kontár, Nagy P. – Herjeczki (Kamarás Gy., 81.), Szarka, Sandal (Heffler N., 64.). Vezetőedző: Hannich Péter

Gólszerző: Lipták Z. (0–1) a 10., Lázár P. (0–2) a 24., Szarka (0–3) a 76., Nagy P. (0–4) a 81. percben

MESTERMÉRLEG

Schőn László: – Amíg az ilyen csatákban így végezzük ki saját magunkat, addig minden mérkőzést el fogunk veszíteni. Nem tudunk koncentrálni a rögzített helyzeteknél, három gólt is ebből kaptunk. Amíg hitehagyott a csapat, nem érzik át ennek a súlyát, addig nem tudom, hogy mit lehetne még ennél többet dolgozni.

Hannich Péter: – Az elmúlt hetek negatív szériája után nagyon örülünk, hogy ezt a mérkőzést meg tudtuk nyerni. Győzelmi kényszerben érkeztünk ide, annak érdekében, hogy a pozíciónkat megtartsuk. Az egész csapatnak és a stábnak is nagyon gratulálok.

-pézsé-

-fotó CVSE Labdarúgás-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here