A labdarúgó NB II hétközi fordulójában szerdán Vácra látogatott a CVSE. A Cegléd újra vereséget szenvedett, kieső helyen áll. Nehéz, de még nem kilátástalan a helyzet, mert az előttük három ponttal vezető, még bennmaradó helyet elfoglaló Siófok is sorra botladozik. 11 forduló van még a bajnokságból, ahol az utolsó meccs Siófok-CVSE. Szorítunk, hogy jóval előbb sikerüljön rendezni a sorokat, hogy ne az a találkozó döntsön az NB II-es tagságról! A Nemzeti Sport tudósítása:

VÁC FC–CEGLÉDI VSE 1–0 (1–0)

Vác, 250 néző. Vezette: Berényi Tamás (ifj. Varga Gábor, Máyer Gábor).

VÁC: Halasi – Búrány, Szekszárdi, Szabó N., Hegedűs Cs. – Durso (Wieland, a szünetben), Tóth G. – Gyürki (Kákonyi, a szünetben), Zsolnai R., Csillag (Mátyás, 90.) – Sóron. Vezetőedző: Horváth Károly

CEGLÉD: Mursits – Kárász, Preklet, Pallagi, Farkas A. – Sigér Á., Fejes J. (Póti, 62.) – Rétyi T. , Szilágyi P., (Csirmaz, 58.), Földi B. – Oldal (Varjas Z.,, 26.). Vezetőedző: Nagy Tibor

Gólszerző: Sóron (1–0) a 23. percben

MESTERMÉRLEG

Horváth Károly: – Nagyon örülünk, mert sorozatban a negyedik mérkőzésünket is megnyertük. Ma a szívünknek köszönhetjük a győzelmet.

Nagy Tibor: – Hiába játszunk jól, hiába dolgozunk ki helyzeteket és próbálunk mindent megtenni, egyszerűen gólképtelenek vagyunk. A helyzetek alapján ezt a meccset meg kellett volna nyernünk.

-pézsé-

-fotó Ceglédi VSE Labdarúgás-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .