A végéhez közeledik a Ceglédi KK SE felkészülési szakasza. Még két edzőmeccset játszanak a fiúk a Váccal a szeptember 10.-ei hivatalos bajnoki rajtig, melyből az elsőt 31-én szerdán 17:30-as kezdéssel itthon rendeznek meg. A szurkolók ezt a mérkőzést is ingyen tekinthetik majd meg a Gál József Sportcsarnokban. A találkozóról és arról, hogy hol tart a csapat és milyen állapotban vannak a játékosok, Varga Péter pályaedzőt kérdeztük.

– Sajnos a bajnoki mérkőzésünk nem úgy sikerült ahogy terveztük. Főleg a védekezésben voltak nagy problémák az elmúlt időszakhoz képest is. Nem az volt a probléma hogy a Veszprémtől vereséget szenvedtünk hanem az, ahogy. Olyanokat hibáztunk, amit ilyen szinten nem lehet. A héten folytatódik a felkészülés sok védekezéssel és erőnléti edzésekkel. Szerdán a Vác érkezik, véleményem szerint játékban előttünk járnak, de próbáljuk finomítani a megbeszélt dolgainkat. Sajnos több meghatározó játékosunk sérüléssel bajlódik, ezért valószínűleg több lehetőséget kapnak a fiataljaink.

-pézsé-

Varga Peter

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .