20160709_171340
A 9 éves ceglédi motorversenyző lány nem akármilyen teljesítményt nyújtott a hétvégén Dunaszerdahelyen megrendezett Nemzetközi Gyorsasági Utánpótlás Bajnokság soron következő helyszínén. A 33 fokos hőségben a kétnapos versenyhétvégén küzdött a győzelemért és végül felállhatott a dobogó legfelső fokára. Az eredmény azért is kimagasló, mert egyedüli Magyar lányként utasította maga mögé a népes fiú mezőnyt.
20160709_105315
Hanna így értékelte a hétvégét:
Szombat reggel borongós hűvös időben kezdődött az első szabadedzés. A pálya csúszott, mert nagyon poros volt, ennek köszönhetően a második körben sikerült megismerkednem közelebbről is az aszfalttal, a hajtű kanyarban kicsúsztam. Innentől kicsit óvatosabb voltam, de ahogy melegedett az idő és tisztult a pálya, kezdtem visszanyerni az önbizalmam. A délutáni időmérőn, már tökéletesen éreztem magam a motoron és sikerült a második helyre kvalifikálnom a 12 fős mezőnyben. Vasárnap két futamunk volt, 32-33 fokos melegben, ami a bőrruhában sokkal többnek tűnt. A motoromnak egy technikai probléma miatt még mindig nem nagy erőssége az elindulás,  emiatt a rajtnál az 5. helyre estem vissza, innen kellett előrébb lépkednem.  A nagy meleg ellenére mindent beleadtam és sikerült megszereznem a győzelmet a PW50 Speciál kategóriában, aminek nagyon nagyon örülök! 
A hőség miatt egy nagyon nehéz verseny volt, de egy felejthetetlen élményben volt részem az egész hétvégén a csapatommal, szüleimmel és barátaimmal. Köszönöm mindenkinek! A bajnokság legközelebbi fordulója 3 hét múlva, itthon lesz Kakucson, ahol mindenkit szeretettel várunk!
szavazás_2.nap
Hannának a napokban is van miért izgulnia, mivel ezen a héten szerepel a Digi Sport játék következő fordulójában, ahol már nagy lépést tehetne előre a végső győzelem felé.
A DigiSport által szervezett fiatal sporttehetségeket bemutató és segítő játékban a Hónap hőse szavazás zajlik, ahol nagyon szoros az eredmény.
Vincze Viktória Hanna: – Az előző fordulót sikerült megnyernem a nagyon sok kedves ceglédi olvasó szavazatának is köszönhetően! Nagyon szeretnék most is nyerni, mert akkor már közte lehetnék annak a 12 fiatal sportolónak, akik közül év végén kikerül a Digi TV 2017. évi ösztöndíjasa. Hiszek benne, hogy megtudom nyerni, ezért kérem a kedves olvasókat, hogy ezen a héten minden nap támogassanak szavazataikkal! Szavazni itt lehet: http://anaphose.digisport.hu/havi-szavazas.php Aki már részt vett az előző játékban is, nem kell újra regisztrálni, csak belépni és szavazni! Az új szavazókra nagyon nagy szükségem lenne, mert nagyon szoros az állás! Megkérek minden kedves ceglédi lakost, hogy kapcsolódjon be a játékba! Nyerjünk együtt, mert a DigiTV egy mobiltelefont sorsol ki a szavazók között is! Minden egyes szavazatot nagyon köszönök!
Hanna Ds dobogó Hanna DS rajt Hanna vs veverka

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .