Az idén december 16-án hétfőn kerül megrendezésre a Jótékonysági Sportnap a Gál József Sportcsarnokban. A hét éve zajló adomány gyűjtésen ebben az évben a Ceglédi Kék Cápák és a Ceglédi KK SE kézilabdázói a VBW CEKK Cegléd és a Ceglédi KE kosarasai mellett a Ceglédi VSE U14 csapata, a Ceglédi Ashihara Se versenyzői és további kilenc ceglédi sportág sportolója lép pályára. Ahogy az elmúlt hat alkalommal, most is a Vöröskereszt által működtetett ceglédi hajléktalan szállónak és a Családsegítő Szolgálaton keresztül a rászoruló ceglédi családok részére gyűjtenek tartós élelmiszereket. A látványos mérkőzés sorozatra ezúttal sem kell belépőt váltani, de a kilátogató nézőket arra kérik a résztvevők, hogy hozzanak néhány kilónyi tartós élelmiszert. Elsősorban szalámit, konzerveket, tésztát, cukrot, étolajat várnak a civil szervezetek, akik elmondták, hogy senki sem gondolja mennyire fontos a sportolók révén összegyűlt több száz kilónyi élelem. Az elmúlt években több hónapnyi étkeztetését oldották meg sok-sok nélkülöző számára. 2018-ben több, mint 1700 kilónyi élelmiszer gyűlt össze. Az idei cél a két tonna átlépése, ezért mindenkit arra buzdítanak az egyesületek, hogy látogassanak ki december 16-án hétfőn délután a Gál József Sportcsarnokba, segítsenek a nélkülöző ceglédi rászorulóknak, majd nézzék meg a 14 csapat különleges mérkőzését.

Sport programok:

14:15 Ceglédi KK SE U12 bemutató mérkőzés

14:45 Ceglédi Kék Cápák U9 bemutató mérkőzés

15:15 U12 leány Ceglédi Kék Cápák – VBW CEKK Cegléd – egy félidő kosárlabda, egy félidő kézilabda

15:45 U14 fiú CVSE – Ceglédi KK SE – egy félidő foci, egy félidő kézilabda

16:15 U14 leány Ceglédi Kék Cápák – VBW CEKK Cegléd – egy félidő kosárlabda, egy félidő kézilabda

16:45 U16 fiú Ceglédi KE – Ceglédi KK SE – egy félidő kosárlabda, egy félidő kézilabda

17:15 U16 leány Ceglédi Kék Cápák – VBW CEKK Cegléd – egy félidő kosárlabda, egy félidő kézilabda

17:45 U18 fiú Ceglédi KE – Ceglédi KK SE – egy félidő kosárlabda, egy félidő kézilabda

18:15 izgalmas és mókás sorverseny vízilabda, atlétika, judó, karate, floorball, labdarúgás, kézilabda, kosárlabda, darts sportágak versenyzőinek részvételével.

18:45 Az összegyűlt adományok átadása a Magyar Vöröskereszt és a Ceglédi Családsegítő Szolgálat képviselőinek.

Akik nem tudnak jelen lenni az eseményen, de szeretnének felajánlást tenni, hívják a 30/95-14-994-es számot, vagy küldjenek mailt a cegledisport@gmail.com címre és mi segítünk kapcsolatba lépni az adományokat fogadó szervezetekkel.

-pézsé-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .