A hétvégén hazai pályán zárta a 2019-es bajnoki szezont a CVSE felnőtt férfi OB1/B vízilabda csapat. A szombati napon 11 órai kezdéssel a Debrecent látta vendégül.

A bajnokság 2. helyén álló Debrecen OB1-ben játszó játékosokkal megtűzdelve érkezett hozzánk. A találkozó elején gyermeteg hibákkal, rossz kapusteljesítménynek, rossz helyzet kihasználásnak köszönhetően az első félidőre 3:10 állt az eredményjelzőn. A mérkőzés második felében a játék kép megváltozott és feljavult támadó és védekező játékunk és ezen két negye3det 7:2-re megnyertük, de a mérkőzést sajnos elvesztettük.

Ceglédi VSE – Debrecen 10:12

Gólszerzők: Simon Gábor 4, Fodor Richárd 4, Fazekas Gergő, Tószegi Zoltán

A szombati napon Markovits Kálmán 2007 gyermek csapatunk Érden a KÓPÉ-UVSE csapat vendégeként ugrott medencébe.

Az ellenfelünkkel a kezdeti nehézségek után – az első negyedben nem tudtuk levédekezni a bomba erős centerüket – , a második negyedtől egyre jobban összeállt a védekezésünk, vele együtt természetesen feljavult a kapusteljesítmény is. Végre nagyon jó csapatteljesítménnyel sikerült felülkerekedni ellenfelünkön. Kivétel nélkül mindenki óriásit küzdött.

KÓPÉ-UVSE  –  Ceglédi VSE  10:13

Gólszerzők: Csernus Flóra 6, Farkas Zalán 4, Bíró Lola, Borsos Blanka, Hornyik Csaba

-Zám Attila-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .