A férfi kézilabda NB I pénteki játéknapján a Csurgót fogadta a Gál József Sportcsarnokban a Ceglédi KK SE.  Kiváló védekezés mellett  bravúros kapus teljesítményt láthattunk. Pallag 18! védéssel bizonytalanította el az amúgy remek csurgói játékosokat, akiket sikerült játékrészenként 10-10 gólon tartani. Remekül felkészült a Cegléd a Csurgó játékából, ezért is kár, hogy a játékvezetők mindenben a vendégeket segítették. Már az első félidőben is rendre a Cegléd ellen tévedtek, ami aztán kicsúcsosodott a hajrára és győzelemre segítették a vendégeket. Persze, kihagytunk két büntetőt és többet hibáztunk is, de ki lenne képes tiszta fejjel játszani egy amúgy is nehéz ellenféllel szemben, amikor erőn felül teljesítesz, érik egy óriási bravúr, de folyamatosan oda-oda szurkál két nagyon gyenge játékvezető pusztán azért, mert az ellenfél a Csurgó…Mindenképpen pontot, pontokat érdemelt volna a Cegléd!

CEGLÉDI KK SE  –  CSURGÓI KK   19 – 20 (11–10)

CEGLÉD: PALLAG – LÁSZLAI 2, BORSOS 4, Grbovic 3, BÍRÓ 3, Perisic 3, Gidai 1 Csere: Bősz, (kapus) Tóth N., Lepsényi, Andjelic 2, Szabó, Tóth K., Hódi 1, Megyeri Edző: Nagy Károly

CSURGÓ: BARTUCZ- RADJENOVICS 4/1, Pordán, Mikita 1, Hadziomerovics 2, Cavor 2, Hornyák 1, Csere: Oslak 2, Astrshapkin 5/3, Faluvégi 1, Jerebie, Rodrigues, Gazdag 1, Halász, Hanusz 1 Edző: Sótonyi László

Cegléd, 750 néző

Vezette: Bíró, Kiss

Az eredmény alakulása. 7.p.: 3-0, 11.p.: 5-1, 17.p.: 7-3, 10.p.: 7-5, 25.p.: 8-8, 29.p.: 10-9, 38.p.: 11-10, 43.p.: 14-12, 46.p.: 14-14, 52.p.: 15-16, 56.p.: 15-18, 

Kiállítások: 16, ill. 10 perc

Hétméteresek:2/0, ill. 5/4

MESTERMÉRLEG:

Nagy Károly: – Óriási csata volt. Kihoztunk mindent, ami bennünk volt, de kritikus helyzetekben hibáztunk. Az ellenfelünk rutinosabb volt és így meg tudta nyerni a mérkőzést.

Sótonyi László: – Végig kiélezett mérkőzésen, óriási csatában, fontos két pontot szereztünk. Gratulálok mindkét csapatnak, mert óriási küzdelmet mutattak be!

Pallag Péter: – Volt sanszunk, jól felkészültünk, talán egy-két játékostól hiányzott egy kis plusz, hogy egy ilyen meccset megtudjunk nyerni. Mi egysoros csapat vagyunk, míg a Csurgónak van két ugyanolyan sora és hogy egy ilyen csapatot megverjünk, több kell a játékosainktól ,hogy tényleg be merje cserélni az edzőnk.

Bartucz László: – Sok barátom van Cegléden, szeretem ezt a közönséget, sokan tudják, hogy milyen maximalista vagyok, de a mai teljesítményemmel nem vagyok elégedett! Ez a mai  meccs megmutatta hová kell fejlődni nekem és a csapatnak is. A Cegléd nagyon jól felkészült, jó meccset játszottunk, nyertünk, de dolgoznunk kell tovább.

-pézsé-

cegled-csurgo

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .