Cegledi KKSEEgy hét múlva folytatódik a férfi kézilabda NB I. Február 8-án pénteken 18. 00 órától kerül megrendezésre a ceglédi csapat számára sorsdöntő mérkőzés a Ceglédi KKSE és az Orosháza csapati között. Rendhagyó módon most nem a vezetőktől és edzőktől kérdeztük a várható eredményt, hanem a játékosoktól. Az alábbiakban öt hazai játékos osztja meg olvasóinkkal, hogy ők mire számítanak pénteken.

 

Pocsai Rajmund
Pocsai Rajmund

Pocsai Rajmund : – Mindképpen rangadónak nevezhető a mérkőzés, hiszen az Orosháza előttünk áll. Nagyon készülünk a mérkőzésre. Foggal-körömmel fogunk küzdeni a győzelemért. Létfontosságú, hogy itthon tartsuk a két pontot. Minden mérkőzésen  a maximumot szeretném kihozni magamból, így lesz ez most is. Nagyon jól sikerült a felkészülésem és gyakorlom a büntető dobásokat is, ami az elmúlt időszakban gyengébben sikerült…

 

Lepsényi Sándor
Lepsényi Sándor

Lepsényi Sándor : – Mindenképpen győzelmet várok ! Játszottunk velük két edzőmérkőzést, ahol kikaptunk ,de a felkészülés olyan stádiumában voltunk, ahol nem a győzelem volt a lényeg. A bajnokság tavaszi folytatásának első három mérkőzésén nyernünk kell, hogy jó helyzetben várjuk a rájátszást !

 

 

Varga Péter
Varga Péter

Varga Péter : – Mindenki tudja, hogy élet-halál meccs lesz az Orosháza ellen. Az éves munkánk fog eldőlni. Mindenképpen győzelmet várok, nincs alku! Minimum két góllal kell nyernünk. Hál’Istennek úgy áll a sérülésem, hogy a doktor úrtól engedélyt kaptam, hogy pályára léphessek. Már maximális terhelést kap a vállam, így heteken belül olyan állapotban lesz, amilyen előtte volt. Ezen a mérkőzésen már 20-30 percet is tudok vállalni, ha                                                                   szükség  lesz rám.

Tóth Norbert
Tóth Norbert

Tóth Norbert : – Igen fontos meccs lesz a pénteki. Idegenben egy góllal kaptunk ki, most nagyon kell nekünk a győzelem. Úgy érzem az elmúlt edzések alapján, hogy védekezésben és támadásban is egyre jobban áll össze a csapat. A fiúk is és én is úgy gondoljuk, hogy kellően felspanolva, egy jó játékkal  meg fogjuk verni az Orosházát ! Nagyon remélem, hogy végre a játékvezetők nem ellenünk fújnak majd. Nehéz meccs lesz, de bízom a fiúkban, hogy begyűjtjük a két pontot!

Bíró Balázs
Bíró Balázs

Bíró Balázs : – Gondolom mindenki tisztában van azzal, hogy mennyire fontos ez a mérkőzés. Dolgoztunk a győzelemért, egész más munkákat végeztünk ,mint ősszel. Az biztos, hogy meg fogunk szakadni a győzelemért. Nagyon bízom benne, hogy meg tudjuk ismételni a Gyöngyös elleni produkciónkat, ami nem lesz könnyű. Az edzőmeccsen láthattuk, hogy az Orosháza sincs rossz formában, sokan vannak, tudnak forgatni meccs közben. Biztos hogy rettentően nehéz meccs lesz, ezért szükség lesz mindenkire, hogy itt legyen !

Láthatjuk, hogy a fiúk nagyon elszántak, meg fognak halni a pályán ha kell, de a győzelemhez szükségük van ránk szurkolókra is. Aki teheti ne csináljon más programot 8-án péntek estére ! Gyertek szurkolni erre a roppant fontos és nehéz mérkőzésre !!!!

-pézsé-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here