9-én csütörtökön 18:00 órakor az egyik közvetlen riválisát az Egert fogadja a Ceglédi KK SE a férfi kézilabda NB I 9. fordulójában. A vendégek a Cegléd előtt a hetedik helyen állnak a bajnoki tabellán két pont előnnyel, így hazai győzelem esetén helyet cserélne a két gárda. Rangadó lesz tehát, szükség lenne a szurkolók segítségére, ráadásul az M4 közvetíti a meccset, jó lenne remek ceglédi hangulatot mutatni a több százezres tévénézőknek. Még mindig nehéz helyzetben van a CKK SE, de hogy mennyire, arról Nagy Károly vezetőedzőt kérdeztük:

– A helyzetünk semmit sem változott. Nem tudjuk, hogy Grbovic tud-e majd játszani, a kapusaim továbbra is olyan sérülésekkel játszanak, amikkel más nem nagyon lépne pályára, Vácon megsérült Radovic és Megyeri is kimarad sérülés miatt. Elezovic ugye már nincs, kevesen maradtunk. Felkészülünk, megküzdünk az Egerrel. Bízom benne, hogy mindenki komolyan veszi a mérkőzést és valahogy lebirkózzuk őket. 

Tévés meccs lesz. Ez pluszt ad, vagy inkább elvesz a játékosoktól?

– Nem tudom megítélni. Nem hiszem, hogy ez különösebb pluszt adna, legalábbis nekem biztos nem és a játékosaimnak sem szerintem. Persze megpróbáljuk tisztességesen képviselni a ceglédi színeket, megverekszünk, meglátjuk mire lesz elég.

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here