images (1)

28-án csütörtökön megkezdi a      rájátszást a Ceglédi KK SE a férfi kézilabda NB I-ben. 18.00 órától hazai pályán fogadják a Vác együttesét. Ezúttal néhány szurkolót szólaltattunk meg,  mi a véleményük a csapatról és a bent maradásról.                                                              

                                                     

                                                      

                                                    

Imregi Zsolt

Imregi Zsolt – Mindig figyelemmel kísérjük a mérkőzéseket. Itthon és idegenben is szurkolunk. Továbbra is kitartunk a csapat mellett. Lehetőség szerint ezután is elkísérjük őket a vidéki meccsekre is és buzdítjuk őket. Nem mindig az eredmény számít, de azért jó lenne, ha belehúznának és a rájátszásban jól szerepelnének. Nagyon bízom a csapatban, én azt gondolom, hogy jól összeállt a gárda és sikerülni fog a bent maradás.

 

Borsos Renata

Borsos Renáta – Mint a csapat pénzügyi vezetője, egyben egy fanatikus szurkoló is, nagyon – nagyon drukkolok a fiúknak az NB I-es osztályba való bent maradásért. Minden bajnoki mérkőzést rendkívül nagy izgalommal várok, remélve a meccs pozitív végkimenetelét. Bízok a csapat erejében és tudásában, hogy teljesíteni tudják a kitűzött célt, amihez minden segítséget megkapnak tőlünk is, de a legnagyobb erőt a lelkes ceglédi szurkoló tábor adja!  Mindent bele fiúk!!! Veletek Vagyunk!!! HAJRÁÁ CEGLÉD!!!!

 

Szilaj Roland

Szilaj Roland – Szeretem a ceglédi kézilabdát és ahogy a fiúk játszanak.  Jó kint lenni a meccseken, mert jó a hangulat. Szerintem nem fog kiesni a csapat, mert meg van bennük hogy megnyerjék ezeket a fontos meccseket. 

 

 

 

Ehmann Zsolt

Éhmann Zsolt – Síppal, dobbal kísérjük a csapatot és buzdítjuk őket. Egy idegenbeli mérkőzés kivételével minden meccsen ott voltunk. Nagyon szeretjük a csapatot, szeretjük azt, hogy még mindig vannak ceglédi játékosok köztük. Nagyon szimpatikusak az újonnan igazolt játékosok is, különösképpen Bartucz kapus, aki együtt él a közönséggel. Ott leszünk az összes meccsen,mert látjuk, hogy mennyit jelent a fiúknak, a szurkoló tábor, főleg,  hogy itthon 8-900 néző szurkol nekik.  Mindenképpen bent maradásra számítok.

 

Jóska Bácsi nyugdíjas,  aki elmondta véleményét, de szeretne inkognitóban maradni…  – Már nagyon régóta kijárok a Cegép mérkőzéseire. Örülök , hogy újra NB I-ben vannak a fiúk. Tetszik a gyors és kemény játékuk. Szerintem nem fognak kiesni. 

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here