A férfi kézilabda NB I hetedik fordulójában 21-én pénteken 17:00 órakor a bajnoki dobogó esélyes Csurgót fogadja a Ceglédi KK SE. A vendégek legutóbbi idegenbeli mérkőzésükön Komlón hagytak egy pontot. Ez jó, mert hitet adhat a ceglédi játékosoknak, de egyben rossz is, mert kettős figyelemmel lépnek majd pályára a Gál József Sportcsarnokban, elkerülendő az újabb blamát. A Ceglédnek nincs veszíteni valója, ami minden csapatnak egy kis plusz erőt szokott adni és ott van a fantasztikus szurkoló sereg, akiknek nem ez lenne az első, hogy győzelembe hajszolják a fiúkat.

Az élcsapatok közé tartozó Csurgó látogat Ceglédre. Bennünk van-e, hogy raboljunk tőlük pontot, pontokat?-kérdeztük Nagy Károly vezetőedzőtől.

– Ehhez már szerencse is kell, de fel fogunk rájuk készülni. Egyértelműen látszik, hogy kétsoros csapat, tempót fognak menni és a legnagyobb kérdés, hogy meddig bírjuk majd velük tartani. Arról szól a történet, hogy el tudjuk-e valahol bizonytalanítani őket. Ha nem tudjuk, akkor esélytelenek vagyunk. El tudjuk, ha lesz  bravúros kapus teljesítmény és három, négy ember kimagaslóan játszik. Csak így van sanszunk. Ha hagyjuk, hogy azt játsszák, amit tudnak, akkor esélytelenek vagyunk ellenük. Én hiszek benne, hogy megtaláljuk azt a játék rendszert, amivel sanszunk lesz pontot, vagy pontokat szerezni.

A felnőtt csapat találkozója előtt 15:00 órakor az ifjúsági csapatok mérkőzését tekinthetik meg a szurkolók.

-pézsé-

nagy-karoly

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .