A Ceglédi KK SE Monoron a Vecsés ellen játszotta első Liga Kupa mérkőzését. A Ceglédi KK SE tudósítása:

Nehéz helyzetben volt az egyesületünk, mert a versenykiírás miatt a külföldi játékosaink nem játszhattak, mellé pedig még tornyosult az, hogy több meghatározó játékosunk sérüléssel bajlódik Teljes mértékben a fiatalok, illetve azok a játékosok kaptak inkább szerepet, akik a bajnokságban eddig nem jutottak sok játéklehetőséghez. A fiúk meghálálták a lehetőséget, teljes szívvel küzdöttek a Vecsés ellen, akik két embert leszámítva a teljes NB I-es kerettel álltak ki ellenünk. Hatalmas gratuláció jár az egész csapatnak, a hozzáállásukért és a pályán mutatott teljesítményükért.

 Varga Péter másod edző: Nehéz helyzetben voltunk, ugyanis 14 játékossal tudtunk kiállni, amelyből négy kapus, három beállós és három jobbszélső volt. Ennek ellenére a játékosok maximálisan odatették magukat, nem illetődtek meg és teljes szívvel játszottak. Meg is nyerhettük volna a mérkőzést, de a végére elfogytunk, elfáradtunk, de nagyon nagy eredmény a döntetlen is, hisz a játékosaink bizonyították, hogy akár a bajnokságban is nagyobb szerepet szánhatunk nekik.

 Vecsés SE – Ceglédi KKSE 31-31 (15-16)

Koncz P.; Aleksza T.; Mojsilov M.; Tamási Zs.; HÓDI L. 6; SZABÓ B. 7; HAJDU T. 2; MEGYERI P. 5; MÜLLER J. 4; Gábor M. 3; Kiss D.; Kollonay Z.; Kecskeméti T. 3; Pocsai R. 1;

-fotó Kisfaludi István korábbi felvétel-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .