A Ceglédi KK SE a mai napon hivatalosan bejelenti, hogy Kökény István és Dengi Zoltán távozik a csapat vezetőedzői, illetve pályaedzői posztjáról.

A döntést Borsos Gergő szakosztályvezető indokolta:

– Nem egy hirtelen jött ötlet, hanem hosszú folyamat eredménye Kökény István mester távozása. Régóta érlelődött bennünk a váltás szükségessége, de számunkra ez cseppet sem volt könnyű döntés, viszont úgy gondoltunk nem várhatunk tovább, mivel már a csapat jövő évi NB I-es tagsága forog veszélyben. Úgy látjuk fokozatosan esett szét a gárda, fejben, mentálisan, fizikálisan és taktikailag is vannak komoly problémáink, ezt már többször óvatosan jeleztük a vezetőedzőnek, hogy szerintünk nem jó irányban haladnak a dolgok. Sok jó, illetve klasszis játékos játszik nálunk, akiket tudni kellett volna kezelni, viszont érzésünk szerint ehhez már Kökény mesternek elfogytak a „muníciói”, többek közt ezért is szántuk el magunkat a hirtelen váltásra. Bízunk benne, hogy a két tehetséges fiatal tréner az utolsó hónapra új lendületet hoz a csapat életébe és kellőképpen fel tudja tüzelni az olykor motivációs problémákkal küzdő játékosokat is. Holnaptól a Varga Péter – Jakab László kettős veszi át a csapat irányítását Nagy Károly mesteredző szakmai vezetésével, akivel klubunk a következő idénytől kezdődően 2+2 éves kontraktust kötött. Reméljük az új szakmai vezetés ki tudja küzdeni az NBI-es tagságot, amihez sok sikert és jó munkát kíván a CKK SE vezetősége!

-Ceglédi KK SE-

Cegledi KK SE -foto Kisfaludi Istvan

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .