A férfi kézilabda NB I. 13. fordulójában a Ceglédi KKSE a tabella első helyezett Pick Szeged csapatát fogadta a Cegléd Városi Sportcsarnokban.  A nehéz mérkőzésről Kökény István vezető edzőt kérdeztük a mérkőzés előtt :

Volt-e valami speciális a felkészülésetekben a Szeged ellen ?

Igazából konkrétan a Szegedre nem készültünk. Tudjuk, hogy a Szeged az esélyese ennek a mérkőzésnek, de azt kértem a fiúktól, hogy ugyanazt a bátor támadó játékot játsszuk , amit Veszprémben idegenben nyújtottak. Nagyon szeretném, ha legalább 26 gólt tudnánk dobni ezen a meccsen is.

Mivel tudod motiválni a csapatot egy ilyen meccsen, ahol nem mi vagyunk az esélyesek ?

Remélem, hogy nem kell őket motiválni. Egy nagyon jó csapat ellen játszunk, ahol megtiszteltetés, hogy pályára léphetünk a Pick ellen teltház előtt. Ki kell szolgálnunk a közönséget.

Ceglédi KKSE – Pick Szeged 29 – 38 ( 19 – 14 )

Ceglédi gólok : Tóth 3, Csőke 1, Hódi 4, Mekaru 8, Lepsényi 4, Takács 1, Pocsai 3, Bíró 5

Kökény istván Vezető edzőt a mérkőzés után kérdeztük :

Elégedett vagy ?

Nem egészen. Az első félidőben hímes tojásként bántunk a szegedi játékosokkal. Sokkal agresszívabb játékot kértem védekezésben. Ez nem valós, egy kicsivel jobban megszoríthattuk volna őket. Kapus teljesítményünk az nem sok volt, de támadásban, ha azt mondják előre, hogy ennyi gólt tudunk dobni, annak örültem volna. Kimaradt néhány hetes és néhány olyan ziccer, amivel szorosabbá tehettük volna a mérkőzést. Remélem azért a közönséget kiszolgáltuk, ahogy a meccs előtt is mondtam. 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here