Újabb hazai edző mérkőzést játszott a Ceglédi KK Se felnőtt kézilabda csapata. Pénteken az Eger csapatát fogadták a Gál József Sportcsarnokban, akik ellen újabb felkészülési győzelmet szerzett a Cegléd. A Ceglédi KK SE tudósítása:

A meccset a vendégek kezdték jobban, de a félidő végére összeállt a játék és háromgólos előnnyel fordultunk. A második játékrészben,végig mi domináltunk, így magabiztos győzelem született.

Jakab László vezetőedző: – Álmoskásan kezdtük a mérkőzést. A védekezésünk nem úgy működött az elején, ahogy én elvártam volna és támadásban is előjöttek a hibák. Ismét próbáltam variálni a felállásokat, mindenkinek igyekeztem ugyanannyi játékidőt adni. Rengeteget melózunk a srácokkal, ez látszódott a csapaton, gyorsan és eredményesen le tudjuk játszani a játékunkat. A védekezést kell még komolyabbra vegyük, hisz sok gólt kapunk, viszont öröm számomra, hogy sok gólt is lövünk. Továbbra is azt vallom ,hogy nem az eredmény a lényeg az ilyen mérkőzésen , de remélem ez a jó forma megmarad a szezon kezdetére is.

Ceglédi KKSE – Eger SBS Eszterházy 34-27 (17-14) 
Tamási Zs.; Mojsilov M.; Koncz P.; Lászlai Sz. 4; Vuckovic M. 2; Juhász K. 5; Zobec B.V. 4; Pocsai R. 4; Szabó B. 2; Hódi L. 1; Gábor M. 1; Radnic T. 3; Hajdu T. 6; Megyeri P. 1; Müller J.; Campar M.; Csapi B.; Imregi F. 1;

-pézsé-

-fotó Ceglédi KK SE-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here