A férfi kézilabda NB I 11. fordulójában  27-én vasárnap este a Gyöngyöst fogadja a Ceglédi KK SE a Gál József Sportcsarnokban. A 18:00 órakor kezdődő találkozónak komoly tétje van, hiszen a vendégek a közvetlen riválisokhoz tartoznak, ceglédi győzelem esetén pedig azonos pontszámmal állnak majd a csapatok a bajnoki tabellán. Varga Péter pályaedzőt kérdeztük, mire számít a szakmai stáb a vasárnapi mérkőzésen?

-A Gyöngyös egy jól szervezett csapat, kreatív játékosokkal, de hullámzó teljesítményt tudnak nyújtani. A héten megpróbálunk felkészülni belőlük. Nem szerencsés számunkra ez a vasárnapi időpont a csarnok elfoglaltsága miatt, de ezen nem rágódhatunk. Most jött el az az idő, amikor már nem hibázhatunk és a következő négy mérkőzésünkből minimum hat pontot kell szereznünk, hogy nyugodtabb telünk legyen és egy jó felkészüléssel a tavaszt tovább tudjuk vinni. Akármilyen módon, de ezt a Gyöngyöst le kell gyűrnünk…

Az ifjúsági csapatok mérkőzése 16:00 órakor kezdődik.

-pézsé-

edzes-egyeztetes

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .