Szerdán este idei utolsó hazai felkészülési mérkőzését játszotta a Ceglédi KK SE csapata. A héten még mindig kemény munkát végeznek a fiúk, mégis harcos és brusztolós meccset láthattak a Gál József Sportcsarnokba kilátogató szurkolók. A találkozón Grbovic, Andelic, Gidai és Fiar kisebb sérülés miatt nem tudott pályára lépni. Nagy Károly vezetőedző értékelése:

– Hasznos edzőmeccs volt. Annak ellenére, hogy három játékosom hiányzott a kezdőből, a találkozó nagy részében tudtuk uralni a játékot. Jobb szélről nem tudtunk gólt lőni, ezért megpróbáltuk még a jobbátlövőnket is kitenni szélre és egy jobb kezes jobbátlövős játékot játszani, ami kisebb, nagyobb sikert hozott. Elvesztettük a meccs végét, mert nem bírtuk erővel és nem tudtuk jól lekontrollálni a cseréket és fölénk nőttek a vendégek. Összességében így, hogy szinte mindenkinek játék lehetőséget adtam, ez tényleg egy hasznos edzőmeccs volt.

Ceglédi KK SE – Váci KSE 26 – 29 ( 15 – 12 )

Cegléd: Pallag, Bősz, Mojsilov (kapusok), Perisic 7/2, Lászlai 5, Borsos 4, Szabó 4, Lepsényi 4, Tóth N. 1, Bíró 1, Hódi, Tóth K., Megyeri, Imregi, Müller, Karanovic

Az eredmény alakulása: 8.p.: 3-2, 12.p.: 6-2, 18.p.: 10-6, 25.p.: 13-10, 38.p.: 17-16, 42.p.: 18-19, 50.p.: 22-22

Kiállítások: 12 ill. 8 perc

Hétméteres: 3/2 ill. 2/2 

-pézsé-

Cegledi KK SE - Vac

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .