A bajnokság vége után, a héten az edzések is végetérnek a Ceglédi KK SE felnőtt csapata számára. Az őszi szezon vérmes reményei után tavaszra a bennmaradást tűzte ki célul a vezetőség a januárban új vezetőedzővel készülő csapatnak. A Cegléd végül a 10. helyen zárt az NB I-ben. Jakab László vezetőedzőt kértük egy rövid értékelésre:

– Januártól kaptam meg a csapatot. Kicsit meglepett, de nagyon örültem neki. Nagy kihívásnak tartottam és most már azt érzem, hogy jól döntöttem, hogy elvállaltam. Sajnos nagyon sok rosszindulatú és negatív hangot hallottam, hogy nulla pontosak leszünk, stb, de sokan bíztak is bennem.  A csapattal, igaz egy kicsit meggyengülve elértünk egy olyan eredményt, amit senki sem gondolt. Bíztam a munkában, amit megcsináltunk és össze is jött. Sajnálom, hogy ez a csapat nem tud együtt maradni és bár még nem látom az alagút végét, reménykedem benne, hogy tényleg egy ütőképes gárdát tudunk összehozni a következő szezonra. Remélem , hogy a főnökség és a támogatóink nem hagyják majd, hogy a ceglédi kézilabda tönkremenjen. Köszönöm a játékosok hozzáállását ás küzdőszellemét, ők a nehézségek ellenére is hozzátették, ami kellett ahhoz, hogy az NB I-ben maradjunk. A célunkat elértük, ehhez sok kommentárt nem akarok fűzni… Akik más csapathoz mennek , azoknak sok sikert kívánok, akik maradnak, azoktól azt kérem ,hogy jövőre is így küzdjenek a sikerekért.

Melyik az a meccs, amelyiket a legkiemelkedőbbnek gondolod, így a bajnokság után?

Az nem bravúr volt, de a legfontosabb meccsünk az Orosháza elleni hazai találkozó volt, ami után Gyöngyösön és Egerben is nyerni tudtunk, ami megmutatta a csapat erejét, hogy a velünk hasonszőrű csapatok ellen bárhol, bárkivel megtudtunk verekedni. Ez a két idegenbeli mérkőzés igazi fegyvertény a fiúk és az én számomra is.

-pézsé-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here