A Ceglédi KKSE két játékosától is megválik szezon közben. Borsos Gergő szakosztályvezető ad tájékoztatást olvasóinknak az okokról :

– Az első játékos, akivel a szerződés bontás megtörtént az Gyuris Patrik volt. Azért került sor a közös megegyezéssel történő szerződésbontásra, mert edzőnknek Kökény Pistának az elképzelésébe az ő játék stílusa nem fért bele. A csapat inkább nyitottan védekezik és ebbe a játékstílusba nem fér bele Patrick az ő adottságaival. Ezen kívül nem sikerült neki százszázalékosan beilleszkedni  a csapatba sem,valamint a nyár óta várt fejlődés, formajavulás is elmaradt! Bíztunk abban, hogy egy kőkemény NB I – es alapozás után javulni fog a formája hónapról-hónapra, de sajnos semmilyen javulást nem láttunk a játékán és ami meg fájóbb a hozzáállásán sem.

Másik játékosunk, akivel a napokban bontunk szerződést Lengyel Zoltán. Az ok az, hogy Kökény mester kérte, hogy délelőtt mindig legyen két kapus az edzéseken. Eddig csak egy kapussal edzettünk, mert Erdélyi Laci és Lengyel Zoli is csak délután jártak munkahelyi elfoglaltságuk miatt. Két hónappal ezelőtt felajánlottuk Zolinak, hogy hagyja ott a munkahelyét és jöjjön hozzánk teljes állásba, de ő rövid gondolkodás után úgy döntött, hogy a munkahelye előrébbvaló, mint a  csapat. Ezt mi sajnálattal tudomásul vettük, megértettük és el is kezdtünk azonnal egy másik – lehetőleg fiatal – kapus után nézni, akit teljes állásban tudunk foglalkoztatni. Hosszas tárgyalások után végre találtunk egy fiatal, ambiciózus, többszörös korosztályos válogatott kapust Bartucz László személyében,  így remélhetőleg hosszú időre megoldódott a kapus problémánk!

Lengyel Zolira visszatérve én személy szerint nagyon sajnálom, hogy nemet mondott a felkínált lehetőségre,de mi sportvezetők mindenek előtt a vezetőedző kívánságát tartjuk szem előtt, és ez esetben – még ha fájó is Zoli távozása –  mihamarabb meg kellett lépnünk a váltást a csapat előrelépését,sikerességét figyelembe véve!

-pézsé-

 

 

Ceglédi KKSE. logo 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here