A K&H Férfi Kézilabda Liga 7-14 helyéért rendezett mérkőzések 5. fordulójában 20-án szerdán itthon fogadja a Ceglédi KK SE a Pler-Budapest csapatát. A Gál József Sportcsarnokban 18:00 órakor kezdődő találkozó kiemelten fontos a Ceglédnek, hiszen győzelem esetén négy pont távolságra szakadnának a jelenleg kieső helyen álló vendégek. Kökény István vezetőedző:

– Mindenki tudja, hogy milyen jelentősége van a szerdai meccsnek és az összes többinek is, ami a rájátszásban vár ránk. A hét nehézsége az, hogy eltelt két és fél hét tétmeccs nélkül. Játszottunk Vácon egy edzőmeccset, amit megnyertünk és hasznos munkával tudtuk eltölteni a kieső időt.  Borsos és Kun nem tud majd pályára lépni szerdán, de jó állapotban van a csapat és felkészültünk a Pler ellen. Veszélyes a fiatal vendég csapat, mert olyan játékot játszanak, ami nem mindig kiszámítható, de remélem, hogy taktikailag és erőnlétben is meg tudjuk majd oldani a mérkőzést. Mindegyik hazai meccsen kötelező nyernünk, így szerdán is…

-pézsé-

kokeny istvan

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .