Új szakaszához érkezett a Ceglédi KK SE felkészülési időszaka. A csapat szombaton utazott haza a mátraházai edzőtáborból, hétfőtől már itthon edzenek, majd péntektől kilenc mérkőzésből álló edzőmérkőzés sorozatba kezdenek. Nagy Károly vezetőedzőt kerestük fel kérdéseinkkel. Minden úgy zajlott az edzőtáborban, ahogy terveztétek?

– Igen, amit elterveztünk, azt mindet megtudtuk csinálni. Volt olyan is, hogy napi négy edzést tartottunk. A taktikai, technikai és az erőnléti munka összhangja rendben volt, a srácok jól dolgoztak. Pénteken m játszottunk egy edzőmeccset az Egerrel, ahol a háromszor húsz percben mindenki odatette magát. Persze voltak hibák, de ezzel semmi baj nincs. A szombati ebéd előtt délelőtt még tartottunk két edzést, majd haza jöttünk. 

Elég sok edzőmeccset fogtok játszani. Ez az új keret miatt kell, hogy összeszokjanak a játékosok?

– A mi keretünk fiatal srácokkal egészült ki NB I-es rutin nélkül. Igazából azért raktam több edző meccset, mert mást fogunk védekezni, másképp fogunk támadna, inkább rendszer játékban fogunk majd játszani. A sok felkészülési meccs azért is kell, hogy mindenki letudja majd mérni, hogy javul ,visszaesik és hogy kijöjjenek jobban a hibák és az új játékosaink olyan gyerekek, akiknek még semmilyen rutinja sincs még az NB I-ben. Játékban kell látnom őket, hogy ki hol képes segíteni a csapaton és a gyorsabb beilleszkedést is segítik ezek a meccsek. 

Mennyire labda éhesek már a fiúk?

– Azt nem látnám, hogy annyira labda éhesek lennének, mert mindig volt labda. Inkább van egy kis várakozás, hogy az új védekezésünk milyen lesz és talán van egy kis félsz is bennük, mert aki ismer, az tudja, hogy minden csapatom nyitottat védekezett és azért tudtak eredményesek lenni, mert tudták olvasni a játékot. A Cegléd még nem tart itt, a héten fogunk ezzel komolyabban foglalkozni…

Ceglédi Kézilabda Klub SE felkészülési mérkőzései:

2016. Aug. 5.(péntek)18:30 Dabas-Ceglédi KK SE

2016. Aug. 10.(Szerda)17:30 Ceglédi KK SE-FTC

2016. Aug. 12.(Péntek)18:00 Budakalász-Ceglédi KK SE

2016. Aug. 17.(Szerda) 17:30 Eger-Ceglédi KK SE

2016. Aug. 19.(Péntek) 19:00 Bfüred.-Ceglédi KK SE

2016. Aug.24.(Szerda) 17:30 Ceglédi KK SE-Gyöngyös

2016. Aug.26.(Péntek) 17:30 Ceglédi KK SE-Budakalász

2016. Aug.31.(Szerda) 17:30 Ceglédi KK SE-Vác

2016. Szept.2.(Péntek) 14:00 Vác-Ceglédi KK SE

-pézsé-

ckk se etabor cskep

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .