Ha valaki csak az eredményt nézi, megjegyzi, hogy hat góllal nyert a bronzért küzdő Balatonfüred, papírforma győzelem.  Pedig nem, sőt csalásról szóló szurkolói rigmusoktól zengett pénteken este a Gál József Sportcsarnok. Óriási csata, parázs küzdelmek és paprikás hangulat jellemezte a találkozót, melyen annak is az volt az érzése a lelátón, aki még csak egy kézilabda meccset látott  életében, hogy itt ma valami nem stimmel a játékvezetéssel.  Újra egy „szép emlékű” Füred elleni hazai meccs, ahol nem nekünk lejt a pálya? Igen! Több elvett szabályos ceglédi gól mellett a kelleténél is több játékvezetői tévedés 80 százaléka valahogy mindig a hazaiakat sújtotta. Ennek ellenére 0-4 után tapadtunk a vendégekre, de a döntő pillanatokban mindig hibáztunk. Persze a sporik révén nagy nyomás volt a játékosokon, mégis fájó hibákat vétettünk. Pallag jól védett, de a túloldalon Fazekas is remekelt. Kiválóan védekeztünk, de a támadásainkból nagyon hiányzott Grbovic, és Perisic játékát tulajdonképpen lenullázták a füredi védők. A végjátékban aztán teljesen kipukkadtunk, kettős előnyből sem tudtunk betalálni, a vendégek pedig könnyedén háromról hatra növelték a különbséget.

Férfi kézilabda NB I 13. forduló

CEGLÉDI KK SE – BALATONFÜREDI KSE 15 – 21 (8–11)

CEGLÉD: PALLAG – Lászlai 1, Juhász 3, Borsos, DÁVID, RADOVIC 3, Radnic 3 Csere: Szabó 2, Perisic 1, Tóth K. 2, Hódi, Edző: Nagy Károly

BALATONFÜRED: FAZEKAS – Bóka 1, Szita 2, Németh 1, Topic 2, STANISLAV 4, Debreczeni 2, Csere: HORNYÁK 6(4), Kemény, Szemenov 2, Karvatski 1, Edző: Csoknyai István

Cegléd, 600 néző. V: Sándor, Szikszay

Az eredmény alakulása. 5. perc: 0–4, 13. p.: 4–6, 21 p.: 5–8, 26. p.: 8–10, 37. p.: 10–13, 48. p.: 13–16, 55. p.: 15–18

Kiállítások: 10, ill. 14 perc

Hétméteresek: 2/0, ill. 4/4

MESTERMÉRLEG:

Nagy Károly: – Nagyot küzdöttünk, sokszor ott voltunk a lehetőség kapujába, de nem tudtuk túllépni az árnyékunkat. Egy-két rutinos játékos hiányzott ebbe a mai csatába…..

Csoknyai István: – A bomba formában lévő Ceglédhez érkeztünk, ahol tudtuk, hogy csak a védekezésünkkel tudunk eredményesek lenni. Kritikus pillanatokban mi tudtunk gólokat lőni, a végén nagyarányú győzelmet arattunk, de összességében nem volt ekkora különbség a két csapat között. Értékes két ponttal megyünk haza, mert Cegléden nem mostanában nyert a Füred.

-pézsé-

 

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .