Nehéz és nagyon fontos mérkőzésre készül a Ceglédi KK SE. 20-án pénteken a Komlót fogadja a ceglédi csapat a K&H Férfi Kézilabda Liga rájátszásában. A Gál József Sportcsarnokban 18:00 órakor kezdődő találkozóra most mindenkinek ki kell mennie, aki egy kicsit is szereti a kézilabdát, mert bele kell hajszolni a fiúkat a hazai győzelembe! A Komló két hete nyert a Pler otthonában, múlt héten pedig hazai pályán győzte le a Mezőkövesdet, de a Cegléd is szépen gyűjtögette a pontjait. Itthon egy nagyon jó Balmazújvárost vertek meg, majd bravúros győzelmet szereztek a Gyöngyös otthonában. Nincs kieső helyen a csapat, de hogy ez így is maradjon, nyerni kell a Komló ellen. Izgalmas találkozó előtt állunk… Jakab László megbízott edző nyilatkozata:

– Valóban nagyon fontos mérkőzés vár ránk. Abban reménykedek, hogy ugyanolyan harcosan tudunk majd védekezni, mint a Balmazújváros ellen itthon, vagy mint Gyöngyösön, ami meg tudja adni az alaphangot a támadásainkhoz. Csak a győzelem az elfogadható, amire képes is a csapat!

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-

szurkolok

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .