Míg ősszel még mindenki azt számolgatta, hány pontra van még szükség, hogy a Ceglédi KK SE a felsőházban folytathassa a küzdelmeket, addig tavaszra már a kiesés szelleme fenyegeti a csapatot. 29-én pénteken 18:00 órakor a Cegléd a rájátszásban eddig még veretlen Mezőkövesdet fogadja hazai pályán a K&H Férfi Kézilabda Ligában, így fontos, de roppant nehéz mérkőzés vár a fiúkra és a szakmai stábra Jakab László, Varga Péter és Nagy Károly mesteredző személyében. Óriási szükség van most a szurkolókra, így aki csak teheti, látogasson ki pénteken este a Gál József Sportcsarnokba.

Jakab László: – Nagyon váratlanul ért a felkérés. Egy rossz helyzetben lévő csapatot kell rendbe tenni egy hónap alatt. Azon leszünk a Vargival, hogy kilábaljunk ebből a nehézségből. Szakmailag nem biztos, hogy bármit is hozzá lehet tenni, viszont morálisan fel lehet ráznia társaságot és ebben hiszek, valamint hiszek abban, hogy ez a társaság képes arra, hogy ha oda teszi magát fejben és lélekben, akkor közösen ki tudunk lábalni ebből. Nehéz időszak, de meg lehet csinálni. 

Varga Péter: – A hét egy kicsit kuszán indult, mindenkinek váratlan volt ez a váltás. Hirtelen jött, gondolkodni nem nagyon lehetett. Sok újdonságot nem tudunk mondani, viszont esetleg mentálisan fel tudjuk rázni a srácokat és nagyon remélem, hogy ez győzelembe fog torkollni. Bizakodó vagyok, hogy egy lelkes, harcos játékkal le tudjuk győzni a Mezőkövesdet. 

-pézsé-

CKK SE 1

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .