Szerdán Cegléden léptek pályára bajnoki mérkőzésen B. Braun Gyöngyös csapatával. Hogyan készültök a mérkőzésre ?

-Alapvetően ugyanúgy készültünk, mint a többi csapat ellen, illetve nem kellett lejátszani a kecskeméti meccset, így több időnk volt, több videót néztünk meg. Játszottunk egy edző meccset, de az nem bajnoki volt. Azt várom a játékosaimtól, hogy mindenki tudjon játszani, de ez még nem biztos. Úgy érzem, azon nem fog múlni, hogy milyen szinten vagyunk felkészülve, azon fog múlni, hogy milyen kapus teljesítmény lesz illetve, hogy melyik csapat lesz taktikailag fegyelmezettebb.

Nektek mindenképpen nyernetek kell, szükség van a két pontra ?

-Igen, főleg most, hogy elvettek négy pontunkat. Mi a hatba szeretnénk kerülni, ennek megfelelően nagyon szükségünk lenne erre a két pontra. Ismerem a Ceglédet, sok meccsüket láttam. Egyre jobb formában játszik, egyre jobban összeérnek, de úgy jövünk Ceglédre, hogy mindenképpen meg szeretnénk szerezni a két pontot.

Milyen érzés van benned, hogy egy ceglédi csapat ellen kell nyerned Ceglédiként ?

-Nekem ez mindig egy kínos szituáció. Jó párszor voltam ebben a helyzetben, hogy itthon kellett játszanom még a Szolnok a Gyöngyös, vagy a Pler  edzőjeként. Ez egy pikáns érzés. A barátaim itt vannak, a barátaim közel vannak a ceglédi kézilabdához, így szét zrikálnak itt a városban. Ha nyerünk, akkor azért, ha kikapok, akkor azért fognak zrikálni. Bennem is van egy bizonyítási vágy, egy megfelelési vágy, hogy megmutassuk, hogy egy tisztességes meccsen meg tudjuk verni a jó képességű Ceglédet…

nagy karoly

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here