Ceglédi KKSE – Pick Szeged előkészületek

Újra egy a világ elitjébe tartozó csapat látogat bajnoki mérkőzésre Ceglédre. A Cegléd KKSE szakosztály vezetőjét Borsos Gergőt kérdeztük az előkészületekről :

– Erre a meccsre is, mint a többire, Kökény István kellően felkészíti a gárdát. Minden mérkőzés előtt videón elemezzük az ellenfeleket, ez most is megtörtént. Nagyon bízok benne, hogy tisztes helytállást fogunk nyújtani a világhírű sztárokkal teletűzdelt csapat ellen. Nyílván az esélyesek nem mi vagyunk, de én abban bízom, hogy 5-10 gólos vereségnél nem lesz több, hogy kellőképpen kiszolgáljuk a kilátogató nézőket. Remélem, hogy az itthoni  Veszprémi elleni mérkőzéshez hasonló számú közönség látogat ki.

Világsztárokkal áll fel az ellenfél. Ez feltüzeli, vagy félelemmel telíti a játékosainkat ?

– Azt mondom, hogy is-is. Nyilván doppingolja a ceglédi fiatalokat, hogy bizonyíthatnak egy ilyen neves csapat, illetve neves játékosok ellen. Gondolok itt például a Larholmra, aki egy svéd világklasszis, több olimpián és világversenyen szerepelt már kiemelkedően. De valóban, ha a válogatott kapus Miklerrel néznek farkasszemet a 7-es dobók, bizony megremeg a kezük.

A „nagy” meccs előtt játszanak az utánpótlás csapatok is ?

– A Ceglédi KKSE – Pick Szeged mérkőzést  9.-én vasárnap 18.00 órai kezdéssel rendezzük a Városi Sportcsarnokban. Előtte 14.00 órától az ifi, 16.00 órától pedig a junior mérkőzés kezdődik. Kapunyitás 13.30 –kor. Ezúton jelzem a szurkolóinknak, hogy elég sok jegyet eladtunk már elővételben, ha jó helyről szeretnék nézni a mérkőzést, minél előbb jöjjenek ki a csarnokba.

Továbbra is lehet elővételben jegyet vásárolni ?

– Igen lehet, a Városi Sportcsarnok irodájában vásárolható előre jegy 8 – 16 óra között.

Van-e arról híretek, hogy mekkora szurkoló tábor jön majd Szegedről ?

– Mérkőzések előtt egyeztetünk az ellenfél vezetőivel ,de most nem jött jelzés, hogy nagyobb igény lenne belépőkre. Úgy gondolom ,hogy kb. 50 fő szegedi szurkoló érkezik, akik mindenhová elkísérik a csapatukat.

A mérkőzés előtt egyeztettétek a mezeket is. Milyen színben játszanak a csapatok ?

– A vendég Szeged pirosban játszik ,fekete kapus mezzel, mi pedig kék mezben játszunk szürke kapus mezzel . Remélem szerencsét fog hozni nekünk…

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here