A K&H Férfi Kézilabda Liga 7-14.helyekért vívott rájátszás vasárnapi játéknapján a sereghajtó Eger otthonában lépett pályára a Ceglédi KK SE. Nyolc fordulóval a bajnokság vége előtt még nem pártolt vissza a szerencse a ceglédi csapathoz, újabb roppant szoros meccsen maradtak alul a végjátékban. A Nemzeti Sport tudósítása:

EGER SBS ESZTERHÁZY–CEGLÉDI KKSE 28–26 (15–14)

Eger, körcsarnok, 700 néző. V: Bacs, Bóna

EGER: RADULESCU – Vancsics 1, Dobó Zs. 3, BAJORHEGYI, PETRO 3, Szűcs, ANTL 11 (1). Csere: Kovács J. (kapus), Takács 2 (1), Szabó P. 4, Kiss G., Lezák 2, Padla 1, Radcsenko 1. Edző: Tóth Edmond

CEGLÉD: Bősz – Országh 3, Perisics 3, Bíró 3 (1), Grbovics 4, Lepsényi 2, Hódi 3. Csere:Abramovics, Mijsoliv (kapusok), Tóth N., Sipeki, ANDJELICS 8 (2). Edző: Kökény István

Az eredmény alakulása. 6. perc: 4–1. 12. p.: 6–5. 18. p.: 11–7. 24. p.: 11–11. 36. p.: 18–16. 42. p.: 20–18. 48. p.: 23–20. 54. p.: 26–23

Kiállítások: 14, ill. 12 perc

Hétméteresek: 2/2, ill. 4/3

MESTERMÉRLEG

Tóth Edmond: – Talán most volt rajtunk a legnagyobb teher. Nagy akarásunknak és lelkesedésünknek köszönhetjük a sikert. A hibákat persze javítjuk, hogy idegenben is eredményesek legyünk.

Kökény István: – Annak ellenére, hogy többször is meglépett az Eger, mindig sikerült felzárkózni. Sajnos meccsek óta ez a forgatókönyv, s az, hogy folyamatosan megyünk az eredmény után, nagyon sok energiát felemészt. A végjátékra már nincs meg a kellő frissesség.

-pézsé-

-fotó Nemes Róbert-

Eger-CKK SE - Foto Nemes Robert

Related Images:

1 hozzászólás

  1. Nincs a játékosoknak önérzetük. Cegléd városát képviselik. Ne másokban magukban keressék a hibát. Olyan meccseket vesztettek el ami kötelezővé tette volna a győzelmet. Kell nekünk külföldi idegen légiós. Már késő a bánat. Várhatunk éveket mire újra itt játszik a csapat. Itt lakom a szomszédban. ha nem lenne ez a közönsége a csapatnak nem tudom hol tartanának. Sportszerűen mondva. Szép volt fiúk. Kevés volt. Halasi Attila.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .