14-én kedden 18:00 órakor a Magyar Kupa 3. fordulójában Nyíregyházára látogat a Ceglédi KK SE. Az előző fordulóban viszonylag könnyedén legyőztük az NB I/B éllovasát. Most a 3. helyezett otthonában is hasonló mérkőzésre számíthatunk? -kérdeztük Nagy Károly vezetőedzőtől:

–  Minden meccs más. Nem tudom, hogy a sok sérültem közül ki tudja majd vállalni a játékot. Mindent meg kell tennünk azért, hogy megnyerjük ezt a meccset. Biztosan nem lesz egyszerű, hiszen hosszú utazás vár ránk, a másodosztályú csapatok mindig bizonyítani akarnak az NB I-es ellenfeleikkel szemben, ráadásul nagy kérdés, hogy a kapusaink, akik közül a sérülésük miatt egyik sem védhetne, bevállalja-e valamelyik, mert ha egyikük sem, akkor emiatt is bajaink lehetnek. Természetesen nyerni megyünk Nyíregyházára.

Nem beszéltünk még arról ,hogy a Magyar Kupában milyen célt tűztetek ki magatoknak. Meddig szeretne menetelni a csapat?

– Amíg nem kerülünk össze egy olyan csapattal, akik nagyságrendekkel jobbak nálunk, addig megpróbálunk  mindig tovább menni. Én annak idején is a négy közé vittem a Ceglédet, a Plerrel is oda jutottam, ezt a lehetőséget most is megragadnánk, mert ez jó alkalom arra, hogy új dimenzióba kerüljünk, vagy elinduljunk egy felfelé vezető úton. Persze, ha összekerülünk egy sokkal jobb csapattal, akkor nincs miről beszélgetni, de addig, amíg van esély, próbálunk vele élni.

-pézsé-

 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .