14-én pénteken 18:00 órakor Balmazújvárosban lép pályára a Ceglédi KK SE. A Cegléd az előkelő 5. helyen áll a tabellán, míg a házigazdák az utolsó előtti helyen kullognak, hat mérkőzésből egy győzelmet szerezve. Ez persze nem jelenti azt, hogy sima vendég győzelem várható, hiszen az előző fordulóban is egy győzelemmel büszkélkedő csapathoz látogatott a Cegléd, mégsem tudott nyerni. A Balmaz otthon 30-27-re legyőzte a Komlót és két hete meglepően szoros (24-28) meccset játszott a Veszprémmel. A jelenlegi tabella alapján nem, de amúgy közvetlen riválishoz utazik a Cegléd pénteken, ahonnan bravúr minden pont megszerzése. Hogy látod? Képes rá a csapat, hogy pontot, pontokat raboljon Balmazújvárosból?-kérdeztük Varga Péter segédedzőtől.

– A múlt heti vereségünk nem tett jót a lelkeknek, de megnéztük és megbeszéltük a hibáinkat, amit már most le kell csökkenteni. Sokat nem agyalhattunk rajta, mert nyakunkon a következő feladat. A heti felkészülésünket nehezítette egy pár kisebb-nagyobb betegség, sérülés. Az újvárosi meccs nagyon fontos lesz mindkét csapat számára. A hétközi kupa mérkőzésen kikaptak otthon, megingott az önbizalmuk, kisebb hullámvölgyben vannak, ezt kellene nekünk taktikusan kihasználni. Ez jó alkalom a javításra, ezért mindent meg fognak tenni a győzelemért, de ha a támadásainkat türelmesen, eredményesen tudjuk befejezni, akkor megakadályozhatjuk hogy gyors indítást,vagy lerohanást vezessenek. Ebben a bajnokságban minden idegenbeli pont bravúrnak számít, ezért ez egy óriási lehetőség a csapat számára hogy pontokkal távozzunk és megerősítsük pozícióinkat a tabellán, amit át is éreznek a fiúk.

-pézsé-

varga-peter

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .