08.30.-án szerdán a Mol-Pick Szeged – Ceglédi KK SE mérkőzéssel startol a K&H Férfi Kézilabda Liga 2017-2018-as szezonja. A szegedi sportcsarnokban 18:00 órakor megrendezett találkozó a 24. fordulóból előrehozott mérkőzés. Nagy Károly vezetőedzőt kérdeztük, mi lehet az elvárása a csapatától a Szeged otthonában? 

– Abban bíztam, hogy teljesen kompletten tudunk felállni a Szeged otthonában, de a kapusunk Milos és az új balátlövőnk az Elezovic is betegséggel küzd, nem tudnak játszani mandula gyulladás miatt. Sajnálom ,mert már elég jól tudtam forgatni a csapatot. A Szeged meccstől azt várom, hogy hozza ki azokat a hibákat, amikkel tisztában egyébként vagyunk, amik egy ilyen szintű csapat ellen maximálisan ki is jöhet. A visszarendezésünkben és a gyors labda felvitelben javítanunk kell. Az, hogy a védekezésünkben hol követünk el hibákat, a Szeged meccsen ki fog jönni. Ezek ellenére abban bízom, hogy egy tisztességes meccset fogunk játszani és nem egy olyan „átszaladnak rajtunk” mérkőzés lesz. A felkészülési meccseink elég önbizalmat és hitet adtak és a csapat elindult egy jó úton, ami remélhetőleg a bajnokságban is látszódni fog. 

Mit tudunk a Szegedről? Teljes kerettel fognak felállni, vagy kiküldenek ellenünk egy „B” csapatot?

 – Ellenünk már nem mernek felállni „B” csapattal! Ezt eljátszották tavaly és az 52. percig vezettünk ellenük, nem fogják még egyszer elkövetni. Látszódott Cegléden is, hogy az utolsó órákban is videóztak ellenünk, nem hiszem, hogy le fognak minket becsülni. Szerintem a legjobb sorukkal állnak fel és ugyanazzal a csere taktikával, mint akármelyik fontos meccsükön. El kell ismerni ,hogy nagyon erős és komoly a keretük, én nem szoktam nagyon dicsérni edzőket, de ez a spanyol úriember érti a szakmáját. Szerintem az idén nyílt csata lesz a Szeged és a Veszprém között. 

-pézsé-

-fotó delmagyar.hu-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here