Április 8-án a Mol-Pick Szegedet fogadja a Ceglédi KK SE a Gál József Sportcsarnokban. A férfi kézilabda bajnokság 23. fordulójának szombati játéknapján tehát egy igazi európai elit csapat lép pályára. A 18:00 órakor kezdődő találkozóról Varga Péter pályaedzőt kérdeztük, hogy milyen érzés a „nagyok” ellen pályára lépni, hogy vannak a sérültjeink és mire számít a mérkőzésen?

– Mindig ünnep ilyen nagy csapat ellen játszani. Megpróbálunk minél hosszabb időn át ellenállást tanúsítani és megnehezíteni a Szeged dolgát, de lassan már egy csapatnyi sérültünk van. Sajnos a szerdai mérkőzésen még három alapemberünk sérült meg, akikből kettő biztosan nem játszhat. A Szeged szerdán biztosan nyert Csurgón is, pénteken otthon játszik az Egerrel és bármilyen összeállításban is lépnek itt pályára egyértelműen ők az esélyesek. Biztos hogy komolyan veszik és komplett csapattal érkeznek. Nekünk felszabadultan kell játszani és minél több tapasztalatot gyűjteni a fiataljainknak.

A Ceglédi KK SE – Szeged ifjúsági mérkőzést az eredeti időpontban, 11-én szerdán 16:00 órakor rendezik Cegléden, de a kézilabda rajongók így sem maradnak elő mérkőzés nélkül. 16:15 órai kezdéssel a Ceglédi Kék Cápák junior csapata a Tököl juniorjaival mérkőzik meg, előtte 14:30-kor pedig a két csapat felnőttjei csapnak össze.

-pézsé-

-fotó Kisfaludi István-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .