Szombaton a Ceglédi VSE birkózói közül páran Kecskeméten a Balla József emlékversenyen vettek részt. A nemzetközi meghívásos versenyere több mint 230 induló mérlegelt. A ceglédiek 7 fővel képviseltették magukat. A ceglédi fiatalok jól szerepeltek az igen erős mezőnyben. Két első és két második helyezést is begyűjtöttek.

Eredmények:

gyermek 29 kg  1.  Budai Milán

diák II.26 kg  2.  Máté Miklós

42 kg  1.  Budai Ferenc

50 kg  2.  Józsa Kinga

Vasárnap a felnőttek az Extra liga felnőtt csapatbajnokság visszavágóján léptek szőnyegre a monori Városi Sportcsarnokban. A ceglédiek a tavaszi fordulót követően a negyedik helyen várták a visszavágó mérkőzéseit. A fordulót megelőzően már eldőlt, hogy a bajnokságból kieső csapat az FTC lesz. A többi csapat körmérkőzés alapján döntötte el a helyezéseket. A ceglédiek az első fordulóban a Budapesti Honvéd csapatával mérkőzött. A Ceglédnek a válogatottakkal tele tűzdelt Honvéddal szemben semmi esélye sem volt. Ennek megfelelően 9-0-ás Honvéd győzelem született. A folytatásban az ESMTK csapata következett, ahol a Cegléd két mérkőzést megnyert, de az ellenfél csapata nyert 7-2 arányban. A harmadik fordulóban az Újpest csapatával mérkőzött a Cegléd. Ezen a találkozón a ceglédiek 7-2-re nyertek. Az utolsó mérkőzésen a Pénzügyőrrel mérték össze az erejüket. Itt 7-2-es Pénzügyőr győzelem született. Ezzel Cegléd a 4. helyen zárta a 2019. évi Extra liga csapatbajnokságot.


A csapat tagjai: Kecskeméti Dávid, Török Tamás, Kecskeméti Ferenc, Tóth Levente, Kovács Árpád, Molnos Norbert, Kozák István, Mohella Flórián, Nagy Péter, Kovács Krisztián, Szűcs Péter, Juhász Balázs és Nagy Mihály

A 2019. évi extra liga végeredménye:

1.  Budapesti Honvéd

2.  ESMTK

3.  Pénzügyőr

4.  CVSE

5.  UTE

6.  FTC 

-Pap Ferenc-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here