A hétvégén hat korosztályban is vízre szálltak a Ceglédi VSE pólósai. A gyermek bajnokságban szereplő csapat büntető párbajjal tudott nyerni, így a fiúk kiharcolták az őszi első helyet. Zám Attila tudósítása:

A szombati napot a felnőtt férfi csapatunk kezdte meg hazai környezetben, ahol az Oázis Sport Club csapatát fogadta. A botrányos játékvezetésnek köszönhetően élvezhetetlenné és nézhetetlenné vált a  mérkőzés és sajnos elvesztettük.

Ceglédi VSE  –  Oázis SC    10:13

Gólszerzők: Simon Balázs 4, Simon Gábor 2, Fodor Richárd 2, Fazekas Gergő, Milus Dávid

A szombati napon a felnőtt mérkőzést után rögtön a Kőnigh György 2008 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk fogadta a Kecskemét korosztályos csapatát.

A mérkőzést a megbeszéltek szerint kezdtük, amivel sikerült fölényes gólkülönbséget harcoltunk ki. A játékosok nagyon fegyelmezetten és önzetlenül játszottak, igazi csapatjáték volt látható. A meccset magabiztosan nyertük és mindenki hozzátette a maga részét.   

KESI – Ceglédi VSE   3:18

Gólszerzők: Rétyi Roland 4, Vincze Zalán 3, Szendrei Attila 3, Harczi Zsombor 3, Bori Noel 2,  Szondi Szép Marcell 2, Darányi Csanád

A szombati napon továbbá a Rusorán Péter 2006 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk a Honvéd vendégeként szerepelt a Köér utcai uszodában.

A mérkőzést nagyon vártuk, hisz tudtuk, hogy ebben a korosztályban egy igazi rangadó lesz ez a találkozó. A meccs nem úgy kezdődött, ahogyan azt mi szerettük volna, hisz a Honvéd gyors gólokkal szinte behozhatatlan előnyre tett szert az első negyed végére. A szünetet követően újult erővel nagyobb elánnal kezdtünk és az 5:1 mérkőzést megfordítva a nagy szünetre két gólos előnnyel mentünk piheni. A találkozó második fele már kiegyensúlyozott volt felváltva estek a gólok, de az utolsó negyedre elfáradtunk valamint dekoncetrálttá váltunk, mely következtében gólhelyzetekben rossz döntéseket hoztunk illetve passzokat adtunk és ezzel elvesztettük a meccset, hisz ellenfelünk kihasználta hibáinkat. A csapatot az elvesztett mérkőzés ellenére is dicséret illeti, hisz a lefújás pillanatáig küzdött minden játékos.  

HUVK SE  – Ceglédi VSE  12:9

Gólszerzők: Kecskeméti Koppány 2, Borsos Blanka 2, Kakuk Ákos 2, Szikszai Milán 2, Fábián Olivér

A vasárnapi napon országos utánpótlás fiú mérkőzések zajlottak a ceglédi uszodában, ahol az Oázis SC korosztályos csapatai fogadtuk.

Az első mérkőzést a gyermek csapatunk játszotta, aminek különös  jelentősege volt, mivel ezen mérkőzésen dőlt el, hogy a téli szünetet megelőzően melyik csapat kerül a bajnokság első helyére. A meccset sok hibával kezdtük főleg támadásban, ahol rengeteg helyzetet dolgoztunk ki, de gólra váltani nem tudtuk. A mérkőzés hátra levő részében egészen az utolsó negyedig vezetve jó csapatjátékkal  játszottunk, de az utolsó negyedben több olyan hibát vétetünk, aminek következtében ellenfelünk kiegyenlített illetve a vezetést is megszerezte. Az utolsó támadásunkban kiharcolt emberelőnnyel élve kiegyenlítettünk és 10:10-es mérkőzést végét követve készültünk a büntető párbajra.

A büntető párbajban Veres Huba kapusunk szenzációs védéseinek köszönhetően, aki ötből négy büntetőt védett ki, megnyertük a mérkőzést 12:11-re, ezzel a tabella élére állva megyünk el a téli szünetre.

Ceglédi VSE  –  Oázis SC  12:11

Gólszerzők: Kecskeméti Koppány 4, Szabó Róbert 3, Baranyi Gergely, Csáthy Dániel, Fábián Olivér, Soós Titusz, Hajdú Kornél

A második mérkőzést serdülő csapatunk játszotta. A meccs küzdelmes, jó iramú volt, ahol döntetlen eredmény született, így itt büntető párbajjal folytatódott a csata. A büntetőkkel járó feszültséget az ellenfél bírta jobban, így a mérkőzést egy gólos vereséggel zártuk. A találkozón Fekete Ákos, Tarbály Zoltán, Székely Kristóf játéka kimagasló volt, de az egész csapat dicséretet érdemel

Ceglédi VSE – Oázis SC 18:19

Gólszerzők: Fekete Ákos 7, Tarbály Zoltán 4, Kecskeméti Koppány 2, Szabó Róbert 2, Kiss Máté, Bencze Bátor, Soós Titusz

A nap zárásaként ifjúsági csapatunk ugrott a medencébe, ahol a kezdeti a nagy győzni akarás és küzdés ellenére a játékvezető szinten aluli teljesítményének köszönhetően vereséget szenvedtünk el.   

Ceglédi VSE – Oázis SC 6:14

Gólszerzők: Korb Zsombor 2, Forgó Martin 2, Kiss Máté, Tószegi Zoltán

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here