Feszültség Kupa Országos Újonc TOP 24 verseny Szeged


Lány:
12.Ungureán Dorka (Szupernfó- CVSE)  

Az első nap Dorka remek játékkal először 6-as csoportban 3 vereséggel és 2 győzelemmel végzett, majd a 9-16 között folytatva (most már 8-as csoportban) egy vereség egy győzelemmel zárt.Másnap sajnos gyengén kezdett egy fontos mérkőzésen és ez meghatározó volt a többi találkozóján is.Kivételt képzett az utolsó ahol végre saját játékát játszva meggyőző fölénnyel verte meg pécsi riválisát.


Pest Megye I/A

Gyál ASE II. -Szuperinfó CVSE III. 9:9

Győztek:Fodor Árpád 4,Tótin Kristóf 2,Ungvári András 1,Dr Dervaderics Csaba 1 illetve a Fodor Á-Tótin páros
Szoros mérkőzésen közel álltunk a győzelemhez ahol a beugró Ungvári András és Dervaderics Csaba is nyert egy-egy meccset. Sajnos 9:8- nál könnyűnek mondható mérkőzés ment el és maradt a döntetlen. 


NB III. 


Őrbottyán Csapatok SE I.- Szuperinfó CVSE II. 2:16


Győztek:Bozsó Norbert 4,Hörömpő Ferenc 4,Török István 3, Szalkai Attila 3 illetve a Szalkai-Török és a Hörömpő-Bozsó párosok
Meglepően könnyed siker született annak ellenére hogy baleset miatt torlódás alakult ki a 4-es úton, ezáltal 20 perccel később érkeztek meg játékosaink.”Régi- újoncot” avattunk Bozsó Norbert személyében aki közel két év után ismét ütőt ragadott és nagyszerűen játszott.


Extraliga


Szuperinfó-CVSE I. – HED-LAND Mezőberény Sportcsarnok SE 3:4


Győztek:Marsi Márton 1,Ócsai Máté 1 illetve az Ócsai-Marsi páros
Ismét egy szoros vereség a 3. helyen álló Mezőberény ellen.Jól indult a párost sikerült megnyerni.Sajnos Sebestyén Péteren nem találtunk fogást a Marsi-Szabó meccs döntő játszmában ment el Ha az megvan fordított eredmény születik és nyerünk az egyes játékosukat nélkülöző ellenféllel szemben.Ócsai Máté és Marsi Márton is a pár éve Cegléden játszó Kiss Dánielt verték meg.

-Gergye Zoltán-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here