A hétvégén a Ceglédi VSE vízilabda szakosztály négy csapata játszott bajnoki mérkőzést és mind a négy korosztály nyerni tudott. Zám Attila tudósítása:

A szombati napon a Budapest Rusorán Péter II. Gyermek bajnokságban szereplő csapatunk ugrott medencébe az ASI-VASAS csapata ellen.

A mérkőzést fantasztikus csapatjátékkal és több játékos kiemelkedő játékával magabiztosan nyertük meg. 

ASI-VASAS – Ceglédi VSE  7:14

Gólszerzők: Harczi Zsombor 6, Szendrei Attila 4, Bori Noel 2, Darányi Csanád, Vincze Zalán

A vasárnap az országos fiú utánpótlás gyermek, serdülő, ifjúsági csapatunk a Sportliget S.E. vendégeként a budapesti Szőnyi úti uszodában szerepelt.

Az első találkozót gyermek csapatunk játszotta. A meccsre a csapat nagy része, aki szerepelt az előző napi Vasas elleni mérkőzésen átmentette fantasztikus játékát, akikhez csatlakoztak a 2007-ben született idősebb játékosok magabiztos játéka, ami garantálta a mai sikert.

Sportliget S.E. – Ceglédi VSE 4:21

Gólszerzők: Harczi Zsombor 7, Szendrei Attila 3, Bori Noel 3, Pusztai Márton 2, Lugosi Ádám 2, Hajdú Nimród 2, Tomcsányi Alex, Banai Máté

A második meccsre serdülő csapatunk ugrott a medencébe. A találkozó számunkra nem úgy indult, ahogyan azt elképzeltük sem a megbeszélteket nem sikerült megcsinálni sem a kialakított helyzeteinket nem tudtuk belőni valamint védekezésünk is csapnivaló volt egészen a 3. negyed közepéig. A 3. negyed közepétől változott meg játékunk összeszedetteb lett és kijött jobb állóképességünk, melynek köszönhetően az utolsó negyedet 5:0-ra nyertük meg ezzel biztosítva a győzelmet.

Sportliget S.E. – Ceglédi VSE 5:11

Gólszerzők: Hajdú Kornél 4, Szabó Róbert 3, Baranyi Gergely, Kakuk Ákos, Patonai Péter, Soós Titusz

A hétvége zárásaként ifjúsági csapatunk játszotta le mérkőzését, ahol jelen volt a serdülő találkozó nyögvenyelős játék stílusa, melynek köszönhetően megnehezítettük saját dolgunkat egészen a meccs végéig, így küzdelmesé téve azt.

Sportliget S.E. – Ceglédi VSE 7:9

Gólszerzők: Keresztes Gábor 5, Kakuk Ákos, Sűrű Armand, Szabó Róbert, Hajdú Kornél

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here