Hétvégén öt mérkőzést játszottak a Ceglédi VSE pólósai. Zám Attila tudósítása:

A szombati felnőtt találkozót a VIWA-második.ker csapata ellen játszottuk. A remek védekezésnek és fegyelmezett játéknak köszönhetően sikerült itthon tartani a három pontot a kiváló játék erőből álló ellenféllel szemben. Mindenki dicséretet érdemel a mutatott játék alapján. 

Ceglédi VSE – VIWA.második.ker    10:8

Gólszerzők: Simon Balázs 3, Polovic Krisztián 2, Pataki Gergely 2, Bognár Bence, Kistamás Zsolt, Simon Gábor

A szombati napon továbbá medencébe ugrott még Budapesten a Laky Károly uszodában a Rusorán Péter 2008 gyermek bajnokságban szereplő csapatunk az FTC-Telekom II. csapata ellen. A mérkőzés az elvártaknak megfelelően kezdődött és a betartott taktikai utasításoknak köszönhetően magabiztosan nyertük meg a találkozót.

FTC-Telekom- Ceglédi VSE   7:17

Gólszerzők: Harczi Zsombor 5, Szendrei Attila 4, Darányi csanád 2, Rétyi Rolnad 2, Hajdú Nimród 2, Bori Noel, Hugyi Zalán

A vasárnapi napon fiú országos utánpótlás csapatunk Miskolcon vendégszerepelt. Az első mérkőzést serdülő csapatunk játszotta a bajnokságot pontveszteség nélkül vezető hazai gárda ellen. A találkozón a megbeszélt taktikai elemeket minden játékos maradéktalanul betartotta és egy igazi nagy csapatként játszottunk és küzdöttünk, de sajnos bravúr elmaradt.

MVLC- Ceglédi VSE 8:7

Gólszerzők: Szabó Róbert 3, Hajdú Kornél 2, Patonai Péter, Szikszay Milán

A második mérkőzést gyermek csapatuk játszotta, ahol sajnos a gyenge védekezésnek köszönhetően már az első negyedben ellépett ellenfelünk, így mi a mérkőzés végéig szinte csak az eredmény után futottunk.

MVLC- Ceglédi VSE 14:9

Gólszerzők: Harczi Zsombor 3, Szendrei Attila 2, Lugosi Ádám 2, Rétyi Roland, Hornyák Csaba

Az utolsó találkozón ifjúsági csapatunk ugrott a medencébe. A mérkőzés előtt sajnos már tudtuk, hogy nem mi leszünk az esélyesek hiszen a ellenfelünk soraiban több olyan játékos is játszik, aki a felnőtt OB 1-es csapat tagja és rendszeresen játszik a legmagasabb szintű bajnokságban.

MVLC- Ceglédi VSE 20:4

Gólszerzők: Kiss Máté 2, Keresztes Gábor, Hajdú Kornél

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here