A Ceglédi VSE vízilabda szakosztály több korcsoportban is mérkőzést játszott. Zám Attila tudósítása:

Az idén előszőr játszottak csapataink hazai pályán. A szombati napon felnőtt csapatunk a szombathelyi AVUS-t fogadta. Sajnos nem sikerült a bravúr a jobb erőből álló, bajnok esélyes vendégcsapat ellen. Ellenfelünk megérdemelten vitte el a három pontot, hiszen a mérkőzés elején hibáinkat kihasználva tetemes előnyre tett szert, amit nem tudtunk ledolgozni, annak ellenére, hogy mindent megtettünk a pontszerzésért.

Ceglédi VSE – AVUS     9:13

Gólszerzők: Kistamás Zsolt 3, Simon Balázs 3, Simon Gábor, Czigány Károly, Pataki Gergely

A szombati nap zárásaként Budapesten vendég szerepelt Rusorán Péter Gyermek II. bajnokságban szereplő csapatunk a Sportliget S.E. csapatánál, ahol nagy aranyú győzelmet zsebelhetünk be ebben a bajnokságban ismét.

Sportliget SE – Ceglédi VSE   9:19

Gólszerzők: Szendrei Attila 5, Harczi Zsombor 5, Vincze Zalán 3, Bori Noel 3, Rétyi Roland 2, Darányi Csanád

A vasárnapi napon országos fiú utánpótlás csapatink a Hódmezővásárhely korosztályos csapatait fogadta. Az első mérkőzést serdülő csapatunk játszotta, ahol az első fél időben szinte már a megszokott rengeteg hibával játszó ceglédi csapat volt látható a medencébe. A meccs második félidőben viszont magabiztos támadó játékkal illetve határozott védekezéssel biztosítottuk be győzelmönket.

Ceglédi VSE – HVSC   16:8

Gólszerzők: Szabó Róbert 5, Kakuk Ákos 3, Baranyi Gergely 2, Gujka Dominik, Patonai Péter, Hajdú Kornél, Soós Titusz, Szikszay Milán, Sáfár Milán   

A második mérkőzésen gyermek csapatunk ugrott a medencébe, amin szintén a szombati mérkőzéshez hasonló egyaránt nagy gólarányú győzelmet arattunk, megérdemelten, viszonylag könnyű ellenfél ellen. Jó látni, hogy egyre biztosabb a védekezésünk és attraktívabb a támadójátékunk. Folyamatos a fejlődés, ami a az elvégzett sok munkának köszönhető.

Ceglédi VSE – HVSC   28:2

Gólszerzők: Harcz Zsombor 6, Tomcsányi Alex 4, Szendrei Attila 4, Bori Noel 4, Lugosi Ádám 4, Rétyi Roland 3, Pusztai Márton 2, Banai Máté

A napot ifjúsági csapatunk zárta. A mérkőzés első negyedévben tetemes előnyt szerzett csapatunk, melyet a mérkőzés végéig meg tudott tartani. Fegyelmezett jó játékkal ilyen nagy arányban is megérdemelten győzött. 

Ceglédi VSE – HVSC   20:6

Gólszerzők: Hajdú Kornél 6, Kakuk Ákos 4, Szabó Róbert 2, Soós Titusz 2, Borsos Botond 2, Baranyi Gergely, Tarbály Zoltán, Bencze Bátor, Szikszay Milán

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .