Az elmúlt hétvégén Budapesten rendezték az Újonc Magyar Nemzetközi Bajnokságot, melyen rekordszámú nevezővel számolhattak a rendezők, hiszen 23 országból összesen 215 egyéni versenyző és 93 csapat indult az év első nemzetközi asztalitenisz versenyén. 

Ceglédi eredmények:
Csapat:legjobb 32 közé került  Hörömpő Ferenc, Tótin Kristóf (Szuperinfó CVSE)
Egyéni:legjobb 32 közé került Hörömpő Ferenc(Szuperinfó CVSE)
 
A csapatmérkőzésekkel kezdődött a torna ahol a mieink a dánok 3.együttesével mérkőztek. 3:0-as ceglédi győzelem született és két mérkőzés is a döntő játszmában dőlt el. A másikon a horvátok legjobbjaival kerültünk össze és ugyanilyen arányú vereség lett a vége. A 32-es főtáblán Izrael következett.1:3 lett a vége de Tótin Kristóf szenzációs játékkal kiélezett mérkőzésen nyert az 1-es játékos ellen. Másnap az egyénivel folytatódott a ceglédiek versenye, ahol szintén 3 fős csoportba osztották őket.
Kristóf erős csoportba került és nem sikerült átmenteni jó játékát erre a napra és végül 3. lett. Hörömpő Feri peches körülmények között szoros szettekben vesztett svéd ellenfelével szemben, majd német játékossal fordulatos és helyenként látványos labdamenetekkel tarkított meccsen 8:10-es hátrányról fordított a döntő játszmában. Következhetett vasárnap a 64-es főtábla ahol litván játékos lett az áldozat 3:1 re diadalmaskodott Feri majd szlovák ellenfél állította meg a 16 közé 3:0 arányban. Nagyon jó erőfelmérő volt az évre nézve hiszen képet kaphattunk a közeli országok hol tartanak és miben kell fejlődnünk.
 
-Gergye Zoltán-
 
aztalitenisz

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here