NB III.

Szuperinfó-CVSE II.- Dabas SE I. 11:7

Győztek:Gergye Zoltán 4,Unghváry András 3,Bakó Oszkár 2,Hoffer Gábor 1 és a Hoffer-Gergye páros

Rangadóhoz méltó szoros mérkőzést sikerült nyerni, melynek tagadhatatlan hőse Unghváry András volt.Végig izgalmas helyenként idegtépő meccsek voltak,ennek legjobb példája Andris utolsó előtti meccse melyet döntő játszma 7:10!-es hátrányról fordított meg 4 mérkőzés labdát hárítva.Ekkor azt gondoltuk végre megvan a biztos döntetlen hiszen a két utolsó találkozó -papiron- nem nekünk állt.Hoffer Gabi nagyszerű küzdéssel 3:1 re nyert és Andris az ellenfél legjobbja ellen az utolsó meccset hozta 3:2 re, kialakítva ezzel a 11:7-es végeredményt.Fontos lépést tettünk az NB III-as bajnokság megnyerése felé.

Pest Megye I/B

Dunaharaszti MTK III- Szuperinfó-CVSE IV. 4:14

Győztek:Zsigmond Simon 4,Petrik Sebestyén 4,Pintér Nándor 4,Puskás János 1 illetve a Pintér-Zsigmond páros

Mindkét oldalon játszottak fiatal és idősebb, tapasztalt játékosok.A minőségi különbség meghatározta a nagy arányú ceglédi győzelmet ahol hárman is 4-et tudtak nyerni.

Biztossá vált hogy a csapat feljut a Megye I/ A osztályba a kérdés csak az, hogy első vagy második helyen

NB III.

Dunaharaszti MTK I. – Szuperinfó CVSE UP III. 10:8

Győztek:Zsigmond Ramón 3,Gellei Sándor 2,Csór Laura 1,Telek Kristóf 1 és a Zsigmond-Csór páros.

Két alapjátékos is hiányzott  csapatunkból így is majdnem sikerült a bravúr a legjobb felállással játszó DMTK I. ellen. Telek Kristóf-13 éves-aki a megye I/ b-és csapatból ugrott „fel”  nagyszerű győzelmet szerzett jóval esélyesebb Váradi Gergő ellen. Zsigmond Ramón 3 győzelme is nagyszerű teljesítmény. Összességében a csapat megérdemelte volna a döntetlent.

-Gergye Zoltán-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here