NB I.

Szuperinfó CVSE I.- BS-Plastic Soltvadkerti TE I. 6:8

Győztek: Gergye Zoltán 2,Zakar Kristóf 1,Tóth Kata 1 a Gergye Z.-Medvegy Ákos. és a Tóth K.-Zakar Kristóf párosok

Jól kezdtünk hiszen mindkét párost nyertük.Sajnos az egyéni meccsek során futottunk az eredmény után az esélyesebb ellenféllel szemben.Két mérkőzés  kulcsfontosságú volt ahol utolérhettük volna őket.Gergye Zoltán- Lei Balázs illetve Zakar Kristóf- Palatinusz Martin csata ami mindkettő 3:2 lett  oda.Ha csak az egyik megvan a döntetlen az eredmény, a feljutással kacérkodó Soltvadkert ellen.


NB III.


Szuperinfó-CVSE II. – Gödi SE I. 9:9

Győztek:Szalkai Attila 2,Török István 2,Tótin Kristóf 2,Bánfi Balázs 1 és Szalkai-Török valamint a Tótin-Bánfi párosok.

Kis szerencsével meg lehetett volna a győzelem de igazságosnak mondható a döntetlen.A két páros itt is jött sajnos Szalkai Attila első mérkőzését elvesztette a 4. játékos ellen ami érthető hiszen munkából „esett be” viszont a másod számút megverte miután belejött a játékba. Az X igazi csapatmunka volt hiszen nálunk mindenki tudott  egyéni meccset is nyerni,mí az ellenfélnél 2-en nyertek hetet.


Pest Megye I/B-C   

Prémium Gyáli ASE III -Szuperinfó-CVSE IV. 6:12

Győztek:Unghváry András 4,Bíró Ferenc 4,Petrik András 2,Telek Kristóf 1 és a Bíró F-Unghváry A.páros

Magabiztos győzelem született Gyálon ahol Bíró Ferenc négy győztes mérkőzéssel mutatkozott be a csapatba.Unghváry András fájós térddel is hozta az összes meccsét,Petrik András második győzelmét nagyszerű játékkal érte el. Telek Kristóf  egy győzelme mellé játszmákat is „csipegetett” rutinosabb ellenfeleivel szemben. 

-Gergye Zoltán-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .