Apagy SE – Szuperinfó CVSE 11:7

Győztek:Harasztovics 2,Bartus 2,Bogádi 1,Kovács 1 illetve a Molnár-Bartus

páros. A mérkőzés alaphangját az egyik páros mérkőzés adta ahol is a Bartus-Molnár páros az egyik játszmában 9 meccslabdát hárítva 25-23!-ra győztek.Ezután az egyesek következtek ahol 6:4 után két fontos mérkőzést előnyről vesztettünk el és ez döntőnek bizonyult. Akár furának is hangzik de ezt a mérkőzést a Ceglédnek kellett volna nyerni. Játékosaink jól játszottak a döntő szituációkban „valami” mindig történt.Az ellenfél 4. játékosa kettőt is nyert nem kis szerencsével és bírói segédlettel és ez soknak bizonyult. Sajnos a bírók is közrejátszottak és befolyásolták az eredményt döntő játszma 9:8-as állásnál egy nyilvánvaló „csuszát” nem adtak meg.Az apagyi játékos nem dobta fel a labdát szervánál, ezért jogosulatlan előnyhöz jutott, ugyanezért a mi játékosunkat figyelmeztették…

Férfi NB I. : Szuperinfó CVSE I.- Borsod Volán I. 9:9

Győztek:Bogádi Imre 3,Harasztovics László 2,Molnár Gergely 2,Bartus Csaba 1 illetve a Bogádi-Harasztovics páros. A rangadó  elején a csapatok fej-fej mellett haladtak, majd az ellenfél már 8:4 -re és 9:5-re is vezetett de  Bogádi Imre vezérletével aki szenzációs napot fogott ki sikerült a pontmentés.

Ifjúsági TOP 20-ak bajnokság

6. Helyezett Kovács Sebestyén (Szuperinfó-CVSE) A 15. helyen rangsorolt és még csak 14 éves Kovács Sebestyén az öt fős csoportjában 2. lett,  úgy hogy minden mérkőzését egy kivételével megnyerte 3:2 arányban.Másnap még további értékes győzelmeket szerezve kellemes meglepetésre 6.lett.

-Gergye Zoltán-

 

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here