Idény nyitó  Újonc,Serdülő,Ifjúsági Ranglista Verseny 08.29-31 

Ormai László Sportcsarnok/BVSC
U11
 16 közé Került Ungureán Dorka,Ungvári András
 
U13  5. Tótin Kristóf
S15
páros:legjobb 8 közé jutott Tótin-Hörömpő F.
egyéni:13.Tótin Kristóf
Ifjúsági páros 2.Ócsai Máté-Kishegyi Ákos(Dunakeszi)
           egyéni:4.Ócsai Máté
Unghváry András csoportelsőként jutott fel az U11 32-es főtáblára ahol simán nyert a következő mérkőzését. A későbbi 3. helyezettől kapott ki.
Andris U13-ban kiélezett meccsen maradt alul a csoport elsőségért folytatott harcban.
Tótin Kristóf főtáblán kezdte mérkőzéseit és második meccsén remek játékot mutatva kellemetlen stílusú ellenfelét döntő játszmában legyőzve jutott a legjobb 8 közé.Itt a későbbi győztestől kapott ki úgy hogy több játszma labdája is volt az első és a harmadik szettben is.
A serdülőknél két játékossal  Hörömpő Ferenccel és Tótin Kristóffal voltunk érdekelve Ócsai Máté már az ifire koncentrált.A páros eredmény nagyon szép és a későbbi győztes ellen volt esély játszmát nyerni  párosunknak.
Az egyéniben  Kristófnak jó sansza volt 9-11 között végezni végül maradt a 13.hely. Hörömpő Ferinek nem jött ki a lépés a főtábla első körében.
Az ifjúsági párosban Ócsai Máté (Kishegyi Ákossal az oldalán)  a döntőbe került válogatott ellenfeleiket 3:2 döntő játszma 12:10 -re legyőzve ami igazán nagy fegyvertény.Az egyéniben szintén a legjobb 4 közé sikerült jutni a BVSC-és Terék Norbertet győzte le 4:2 arányban.
 
-Gergye Zoltán-
 
 
 
 

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .