Extra Liga 1

Mosonmagyaróvári TE I-Szuperinfó CVSE I. 5:2
Győztek:Marsi-Ócsai páros illetve Ócsai Máté

A 2018/19-es szezon  NB I nyugati és keleti csoportjának győztese csapott össze amely nagyon fontos volt mindkét csapat számára a bentmaradás szempontjából.Egyik csapat sem igazolt játékost az erősebb bajnokságra így szoros csatára volt kilátás.Számunkra jól kezdődött  a rangadó hiszen kiélezett mérkőzésen a párost sikerült megnyerni.Ezután viszont a hazaiak -el kell ismerni remek játékkal-elhúztak 4:1 re és már csak a szépségtapasz maradt a végére.Az ellenfélnél mindhárom játékosa közel maximumát játszotta ez nálunk 70 max 80 százalékra sikeredett és a kritikus pillanatokban rendre hazai oldalra billent a poénok nagy része.

Szuperinfó-CVSE I- Szécsényi ASE 3:4
Győztek:Marsi Márton 2,Ócsai Máté 1

A jóval erősebb játékerőt (éremesélyes) Szécsény látogatott Ceglédre ahol volt válogatott játékosok erősitik a csapatot.A papírforma sima Szécsény győzelmet jelzett előre de szoros lett a vége.Marsi Márton két bravúros győzelme mellett Ócsai Máté remek játékkal legyőzte azt a  Bátorfi Zoltánt aki többszörös válogatott volt utánpótlás magyar bajnok, jelenleg a női válogatott vezetőedzője.Ezzel a teljesítménnyel szombaton győztesen távoztunk volna Mosonmagyaróvárról…

Pest Megye I/A 

Prémium Ase Gyál I -. Szuperinfó CVSE III. 11:7
Győztek:Fodor Árpád 4,TótinKristóf 1,Hoffer Gábor 1 és a Fodor-Hoffer páros

A szombat délután rendezett mérkőzésen csak Fodor Árpád tudott nyerni a kellemetlen párás teremben, ami főleg a fiatal Tótin Kristófot zavarta meg.Ői általában 3-4 et szokott nyerni ebben a bajnokságban.

NB III.

Gödi SE I.-  Szuperinfó CVSE II.   5:13
Győztek:Hörömpő Ferenc 4,Szalkai Attila 3 Török István 3,Péter Aladár 1,illetve a Péter A-Hörömpő F,és a Szalkai A,Török István párosok

Az NB III-as csapat nagyszerű mérkőzésen nyertek simán, a megerősödött gödi csapat ellen. Hörömpő Ferenc négy győzelme mellett Szalkai Attila és Török István 3 hozott meccse is kiválló eredmény  a rangadón ami idegenben még szebb teljesítmény.

-Gergye Zoltán-
Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .