Országos Felnőtt TOP 16 kvalifikációs Verseny Bp Ormai L. Csarnok
Ócsai Máté meghívást kapott az országos kvalifikációs versenyre melyen 16 versenyző indulhatott köztük 3 ifjúsági válogatott.Az első három játszhat a felnőtt TOP A12 versenyen  A négy csoportban  versenyző játékosok közül az első kettő juthatott tovább.Máté két győzelmet is szerzett így másnap játszhatott az egyenes kieséses szakaszban a 4 közé.Itt kikapott a Celldömölkön jásztó Kriston Dánieltől így helyosztón az 5.6. helyért játszhatott. Végül nagy csatában 3:1-es előnyről vesztett rutinos ellenfelével szemben és 6. lett ami összességében szép eredmény.


Pest Megye A
Szuperinfó CVSE III – Városi SE Dunakeszi III. 11:7
Győztek:Fodor Árpád 4,Kecskeméti Cintia 3,Hoffer Gábor 3,Dr Dervaderics Csaba-Kecskeméti Cintia páros
Fontos győzelem született ahol bemutatkozó( a Cegléden nevelkedett és Szolnokról visszaigazoló) mérkőzésén Kecskeméti Cintia 3 győzelme mellé a párost is megnyerte.Hoffer Gábor teljesítménye is nagyszerű volt aki a küzdelmes első mérkőzése után szintén 3 meccset nyert. 


Pest Megye C
Szuperinfó CVSE IV.- Dunaharaszti MTK V. 16:2
Győztek:Ungureán Dorka 4,Unghváry András 4,Olgyai Barnabás 4 Sándor Zoltán 2,valamint a Unghváry A-Ungureán D és a Olgyai B.- Sándor Z. párosok
Egyértelmű volt a különbség a két utánpotláskorú csapat között a Cegléd javára.


NB III.
Szuperinfó -CVSE II.-  Városi SE Dunakeszi II. 9:9
Győztek:Hörömpő Ferenc 2,Török István 2,Szalkai Attila 2 ,Tótin Kristóf 1 illetve a Hörömpő F-Tótin K és a Török I-Szalkai A párosok.
Küzdelmes mérkőzésen hagytuk kicsúszni a győzelmet a kezünkből.A párosokat bravúrral sikerült megnyerni.Szalkai Attila nagyszerű két győzelmet szerzett sajnos az utolsó mérkőzésen az addig nyeretlen játékostól szenvedett váratlan vereséget így alakult ki a döntetlen.


Extra Liga
Szuperinfó- CVSE I.- Szeged AC I. 3:4
Győztek:Dr Varga Csaba 2,Ócsai Máté 1
Ismét szoros mérkőzésen maradtunk alul az esélyesebb ellenféllel szemben.A páros sajnos nagyon gyorsan elment, Marsi Márton az első meccsen jó mérkőzésen döntő játszma 8:4 ről vesztett ez sajnos később döntőnek bizonyult.Ócsai Máté szintén döntő szettben 3:2 re vesztett Vitsek Ivánnal szemben .Dr Varga Csaba simán nyert de Marsi vesztett így már   4:1 volt oda.
Az utolsó fordulót hoztuk Máté és Csabi is 3:2 re hoztaák a meccseiket,de ez már csak szépségtapasz volt.


DC UP Pest Megyei Csapatverseny Vecsés
eredmények:5. Telek,Kristóf,Petrik Sebestyén,Fekete Viktor(Szuperinfó-CVSE)
Két fős csapatversenyen vettek részt a ceglédi gyereke akik a legfiatalabbak voltak a 8-13 korosztályban.Folyamatosan váltották egymást az egyéniben és a párosban a csoportmeccseken ahol bátran és jól játszottak az idősebbek ellen.Kicsin múlott hogy nem kerültek a legjobb 4 közé a 7 csapat közül.

-Gergye Zoltán-

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here