Két vereség, két győzelem


Országos Serdülő TOP 24 BVSC  Bp.Szőnyi út


Eredmények:11. Hörömpő Ferenc(6 győzelem) 22.Tótin Kristóf(2 győzelem)
A verseny előtt Feri 12,Kristóf 15. volt a ranglistán.Ferinek az első nap jó esélye volt a legjobb 8-ba kerülni hiszen a csoport 2. ellen döntő játszmában 5:0-ra vezetett de sajnos lepuhult és kikapott.Maradt a 9-16.Kristóf nehéz ellenfelekkel játszott az első két meccsen, a következőn már 2:0 ra is vezetett de sajnos szoros játszmákban kikapott.Ez rányomta bélyegét a többi meccsére is.Végül még pénteken győztesen hagyta el a játékteret a 17-24 között.Szombaton már csak 4 mérkőzés maradt amiből Feri 3-at Kristóf 1-et nyert meg így alakult ki a végeredmény.Kristóf még jövőre is serdülő így neki nőnek az esélyei 2020-ban a jobb eredményre.


Pest Megye I/A 

Szuperinfó CVSE III.- Eurokapu SE Szentendre II.  10:8


Győztek:Fodor Árpád 4,Hoffer Gábor 2,Kecskeméti Cintia 2, Dr Dervaderics Csaba 1 és a Fodor-Hoffer páros Szoros mérkőzésen de sikerült nyerni a péntek 13.án lezajlott rangadón ami azt jelenti hogy 4. helyen várja a csapat a tavaszi folytatást.


Pest Megye I/ c dél 


Dunaharaszti MTK VI.-  Szuperinfó CVSE IV.  5: 13


Győztek:Ungureán Dorka 4, Olgyay Barnabás 4,Gazdag Otto 4 illetve Ungureán-Olgyay páros
Három játékossal tudtunk elutazni Dunaharasztiba ahol az ellenfél nem okozott gondot és simán 1 játszma veszteséggel térhettünk haza.Jelenleg a 6.helyen szereplünk de 3 csapatnak 19 pontja van tehát jobb meccsaránnyal 4-ek is lehetnénk.


NB III. 


Szuperinfó CVSE II.- Eurokapu SE Szentendre I. 8:10
Győztek:Bozsó Norbert 4,Tótin Kristóf 3,Szalkai Attila 1.
A Szentendre első csapatával már nem jártunk szerencsével.Sajnos két játékosunk is nagyon rossz napot fogott ki és így nem sikerült a pont szerzés. Bozsó Norbert hibátlan teljesítménye és Tótin Kristóf 3 győzelme nagyszerű eredmény.Külön köszönet Kristófnak aki a beteg Hörömpő Ferenc helyett ugrott be játszani. Az NB III. 5.-ként kezdi a januárt.


Extra Liga 


AQVITAL Csákvár TC-  Szuperinfó CVSE I.   4:3
Győztek:Marsi Márton 2,Marsi Márton-Ócsai Máté páros
Ismét 4:3 oda de nagy esélyünk volt a győzelemre hiszen Ócsai Máténak( 2:0 ás ceglédi vezetésnél) döntő játszmában 5:0-ás előnye volt Martinecz Gyula ellen de sajnos vissza állt és ezt ellenfele kihasználta és nyert.Marsi 2 győzelme nagyszerű eredmény hiszen a két legjobbat verte meg.A mérkőzés krónikájához hozzátartozik hogy Martinecz jogosulatlanul játszott hiszen a Norvég 2. osztályban több fordulóban is szerepelt, és ezt a magyar asztalitenisz szabályzata és versenykiírása tiltja.Megtesszük a megfelelő lépéseket és óvással élünk a versenybíróság felé.

-Gergye Zoltán-

Equipment for table tennis – racket, ball, table

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .