Pest Megye I/A 

Szuperinfó CVSE III.- Dabas-Sári ASE  14:4

Győztek:Fodor Árpád 4,Hoffer Gábor 3,Ungureán Dorka 3,Dr Dervaderics Csaba 2 illetve a Fodor Á.-Ungureán D. és a Hoffer D.-Dervaderics Cs. párosok.

Pest Megye I/B-C

Szuperinfó CVSE IV – Dunaharaszti MTK VI. 14:4

Győztek:Virág György 4,Unghváry András 4,Telek Kristóf 4,Petrik Sebestyén 1,és a Virág Gy-Unghváry

Mindkét mérkőzés a vártnál könnyebbre sikeredett,és a fiatalok is remekül helyt álltak.Ungureán Dorka(13) három illetve Telek Kristóf (10)négy győzelme  nagyszerű eredmény.


NB III.

Csemői Palotás I Szuperinfó CVSE II. 5:13.   

Győztek:Szalkai Attila 4,Török István 3,Tótin Kristóf 3,Bánfi Balázs 2, és a Tótin K.-Bánfi B. páros 

A Csemői Palotás NB III-as bemutatkozó meccse pont a ceglédi csapatra esett.Bozsó Norbert helyett szolnoki igazolás Bánfi Balázs ugrott be aki nagyszerűen helyt ált és édesapja ellen is meccselt és nyert.Izgalmas kezdet után sima ceglédi győzelem született mely nem tükrözi a mérkőzések szorosságát

NB I. 

Pálosi SK Eger I. –  Szuperinfó CVSE I. 10:4     

Győztek:Zakar Kristóf 2,Medvegy Ákos 2

Szorosabb is lehetett volna a bemutatkozó mérkőzés ha az egyik párost hozzuk amire megvolt az esély.A koronavírus miatt utolsó pillanatban németországi csapatban  játszó, extra liga szintű játékos igazolt issza Egerbe aki nagyon megerősítette a hazai csapatot. Medvegy Ákos -aki Szarvasról  érkezett hozzánk- kezdeti bizonytalanság után két nagyszerű győzelmet aratott.Zakar Kristóf küzdő szellemének köszönhette győzelmet.

-Gergye Zoltán-

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .