Közel húsz ország részvételével rendezték meg a Molnár János Fiú Utánpótlás Asztalitenisz Emlékversenyt Budapesten, ahol a ceglédi fiatalok is képviseltették magukat.Csütörtök délutántól egészen vasárnap estig folytak a küzdelmek minden korosztályban.

Az újonc összevont,serdülő valamint az ifjúsági kategóriákban egyenként nagyjából 100 induló volt ami igen szép szám.
A Szuperinfó-CVSE játékosai vegyesen szerepeltek a különböző kategóriákban.
 
Ócsai Máté  az U11-ben szerepelt az első mérkőzését elvesztette magyar ellenfelével szemben majd egy román játékossal került össze ahol is kiélezett mérkőzésen döntő játszmában kapott ki.Az utána övetkező bolgár is verhető lett volna de az előző vereségen nem tudta magát túl tenni így simán vesztett.
Szabó Márk U12 -ben szintén magyar játékossal kezdett, simán nyert de azután szlovák és francia ellenfelével nem bírt.
Ujonc összevont kategóriában csak Velkey József indult. A 4 -es  csoportban elsőként végzett és bejutott a legjobb 32 közé ott viszont Marosvásárhelyi ellenfelétől 3:1 arányban kikapott úgy, hogy minden játszma kiélezett és nagyon szoros volt.
Serdülőben Schmidt Máté nagyon szép eredményt ér el hiszen csoport másodikként feljutott a főtáblára és nem sok kellett volna ahhoz hogy még egy kört menjen szlovák ellenféltől magas színvonalú kiváló mérkőzésen kapott ki minimális különbséggel 3:2 arányban.
Ifjúsági egyéniben értük el a legjobb eredményt. Kovács Sebestyén legjobb nyolc közé került.A csoportját magabiztosan nyerte majd újabb 3 győzelem után a volt ceglédi nevelésű Ecseki Nándorral játszott a négy közé jutásért, de 3:1 arányban alulmaradt a válogatott tapasztaltabb versenyzővel szemben.
-Gergye Zoltán-
ping_pong

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here