NB I.    
 
Szuperinfo CVSE I.- Kiskunfélegyházi ASI 10:8
 
Győztek:Biedermann Dániel 3,Molnár Gergely 2,Gergye Zoltán 2,Bogádi Imre 1
illetve a Biedermann D.- Bogádi I és a Molnár G-Gergye Z. párosok
 
A tavalyi ezüstérmes látogatott hozzánk és Bedő Zoltán hiány miatt egyértelműen ők számítottak esélyesnek. Nagy csatában mindkét párost sikerült 3:2 arányban megnyerni így jól indult a mérkőzés. Ezután  4:1 re elhúztunk de 7:6 ra már a Félegyháza vezetett. Döntő momentum az volt hogy Biedermann Dániel legyőzte az addig veretlen Korponai Zoltánt majd  8:7-es ceglédi vezetésnél Gergye Zoltán az addig szintén hibátlan Pengő Gábort heroikus csatában 3:2 re múlta felül. Nagyon nagy dolog hogy az összes döntő játszmát sikerült (5 db) megnyerni.
 
 
NB II.
 
Szuperinfo CVSE II – Kisújszállás II 11:7                
 
Győztek: Koroknay Tamás 3,Szelei Szabolcs 3,Szalkai Attila 2. Ócsai Máté 2 és Szalkai- Ócsai páros
 
Bozsó Norbert kényszerű októberi kiválásával és a sérüléséből most visszatérő Szelei Szabolcs előre nem látható formájával is meg kellett küzdenie a 2. csapatnak. Gergye Zoltán szintén kényszerűségből az első csapatban játszott. Lelkes és jó játékkal megoldották a feladatot mindenki hozzá tudott tenni a győzelemhez ami nagyobb arányú s lehetett volna de most ez is elég volt.
 
 
Pest Megye I/C 
 
Tápiógyörgye III – Szuperinfo CVSE IV  0:18
 
Győztek:Szabó Márk4,Bozsó Dominik 4,Fenyvesi Attila 4,Tótin Kristóf 4 illetve a Tótin- Bozsó és a Szabó- Fenyvesi párosok
 
A vártnál jóval könnyedebb siker született összesen 2 játszmát vesztettek fiataljaink akik egy vereséggel és három győzelemmel másodikok a bajnokságban.
-Gergye Zoltán-
asztalitenisz-10

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .