Háromból három sima győzelem az asztaliteniszezőknél a szezonkezdésen.

Eredmények:
 
Pest Megye „C” Dél
 
Szuperinfó-CVSE IV- Albertirsa ASE II.  17:1
 
Győztek: Bozsó Dominik 2 (és csere:Szabó Márk 2), Hörömpő Ferenc 4,Tótin Kristóf 4, Singula József 3 és a Hörömpő-Szabó valamint a Bozsó Tótin párosok.
 
A fiatalokból álló játékosaink kiegészülve egy felnőttel, nagyon sima könnyed győzelmet arattak jóval idősebb ellenfeleiknél.
 
 
Pest Megye „A „
 
Szuperinfó-CVSE III.- Eurokapu Szentendre II.  16:2
 
Győztek:Fodor Árpád 4, Péter Aladár 4, Szalkai Attila 4, Lőrinczi Károly 2
valamint a Szalkai-Lőrinczi és Fodor Péter párosok.
 
Itt sem forgott veszélyben a győzelem kezdetektől uralta a mérkőzést a Cegléd.Lőrinczi Károly személyében visszatérő játékosról beszélhetünk akit frissen igazoltuk Albertirsáról.
 
NB II.
 
Szuperinfó-CVSE II.- Pénzügyőr III.   13:5
 
Győztek:Gergye Zoltán 4, Koroknay Tamás 3, Ócsai Máté 3, Bozsó Norbert 1 és a Bozsó-Koroknay valamint a Gergye- Ócsai párosok.
 
A párosok döntő játszmában dőltek el szerencsére mindkettőt sikerült hozni. Folyamatosan húzott el a csapat és egyre jobb mérkőzések alakultak melyet rendre mi nyertünk.
Ócsai Máté 3 győzelme figyelemre méltó képzett játékosokat vert meg és Koroknay Tamás formája is bizakodásra adhat okot a jövőre nézve.
-Gergye Zoltán-
asztalitenisz

Related Images:

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .